притисни ентер »

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, останува заробена во режимска матрица
Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, останува заробена во режимска матрица

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, останува заробена во режимска матрица

ВМРО-ДПМНЕ не се менува. Останува иста, заробена во режимска и насилничка матрица и тоа го покажува на дело, обвини Боганка Кузеска, портпаролка на СДСМ. Таа вели дека со навреди и обиди за физички напади, вчера претниците на ВМРО – ДПМНЕ се обиделе да ја блокираат Комисијата за образование наука и спорт. „Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со закани пробаа

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, тоа е партија заглавена во режимската и насилничка матрица

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, тоа е партија заглавена во режимската и насилничка матрица

„ВМРО-ДПМНЕ не се менува. Останува иста, заробена во режимска и насилничка матрица и тоа го покажува на дело. Со навреди и обиди за физички напади, вчера претниците на ВМРО ДПМНЕ се обидоа да ја блокираат Комисијата за образование наука и спорт. Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со закани пробаа да ги блокираат измените и дополнувањата на Законот за наставници

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, останува заробена во режимска матрица

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, останува заробена во режимска матрица

ВМРО-ДПМНЕ не се менува. Останува иста, заробена во режимска и насилничка матрица и тоа го покажува на дело, обвини Боганка Кузеска, портпаролка на СДСМ. Таа вели дека со навреди и обиди за физички напади, вчера претниците на ВМРО – ДПМНЕ се обиделе да ја блокираат Комисијата за образование наука и спорт. „Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со закани пробаа

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, останува заробена во режимска матрица

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, останува заробена во режимска матрица

ВМРО-ДПМНЕ не се менува. Останува иста, заробена во режимска и насилничка матрица и тоа го покажува на дело, обвини Боганка Кузеска, портпаролка на СДСМ. Таа вели дека со навреди и обиди за физички напади, вчера претниците на ВМРО – ДПМНЕ се обиделе да ја блокираат Комисијата за образование наука и спорт. „Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со закани пробаа

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, останува заробена во режимска матрица

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, останува заробена во режимска матрица

ВМРО-ДПМНЕ не се менува. Останува иста, заробена во режимска и насилничка матрица и тоа го покажува на дело, обвини Боганка Кузеска, портпаролка на СДСМ. Таа вели дека со навреди и обиди за физички напади, вчера претниците на ВМРО – ДПМНЕ се обиделе да ја блокираат Комисијата за образование наука и спорт. „Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со закани пробаа

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, тоа е партија заглавена во режимската и насилничка матрица

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, тоа е партија заглавена во режимската и насилничка матрица

Со навреди и обиди за физички напади, вчера претниците на ВМРО ДПМНЕ се обидоа да ја блокираат Комисијата за образование наука и спорт. Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со закани пробаа да ги блокираат измените и дополнувањата на Законот за наставници и стручните соработници во основните и средните училишта и Законот за бирото за развој на образованието.

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, останува заробена во режимска матрица

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, останува заробена во режимска матрица

ВМРО-ДПМНЕ не се менува. Останува иста, заробена во режимска и насилничка матрица и тоа го покажува на дело, обвини Боганка Кузеска, портпаролка на СДСМ. Таа вели дека со навреди и обиди за физички напади, вчера претниците на ВМРО – ДПМНЕ се обиделе да ја блокираат Комисијата за образование наука и спорт. „Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со закани пробаа

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, заглавена е во режимската и насилничка матрица

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, заглавена е во режимската и насилничка матрица

Скопје, 18 јуни 2021 Почитувани, ВМРО-ДПМНЕ не се менува. Останува иста, заробена во режимска и насилничка матрица и тоа го покажува на дело. Со навреди и обиди за физички напади, вчера претниците на ВМРО ДПМНЕ се обидоа да ја блокираат Комисијата за образование наука и спорт. Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со закани пробаа да ги блокираат измените и дополнувањата

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, тоа е партија заглавена во режимската и насилничка матрица

Кузеска: ВМРО-ДПМНЕ не се менува, тоа е партија заглавена во режимската и насилничка матрица

ВМРО-ДПМНЕ не се менува. Останува иста, заробена во режимска и насилничка матрица и тоа го покажува на дело. Со навреди и обиди за физички напади, вчера претниците на ВМРО ДПМНЕ се обидоа да ја блокираат Комисијата за образование наука и спорт. – порача денеска на прес-конференција, Боганка Кузеска, портпаролка на СДСМ. Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со