притисни ентер »

Палеле кабли и кревети за да ги продадат бакарот и железото
Палеле кабли и кревети за да ги продадат бакарот и железото

Палеле кабли и кревети за да ги продадат бакарот и железото

Палеле кабли и кревети за да ги продадат бакарот и железото Елена Вељановска Пред 5 минути Фото: Фејсбук Смрдеа и чад како последица на спалување секаков вид отпад во Вардариште е причина жителите што живеат во околните населби, во овој период од годината, особено навечер, седат дома со затворени прозорци за да се заштитат себеси и своите најблиски

Комуналните редари на терен: Малолетник фатен на дело како ја пали депонијата Вардариште

Комуналните редари на терен: Малолетник фатен на дело како ја пали депонијата Вардариште

Малолетник е фатен на дело како ја пали депонијата Вардариште, соопшти Инспекторатот на Град Скопје. -Комуналните редари на град Скопје на локација Вардариште затекнаа малолетно лице кое врши спалување на кабаст отпад. Повикани се службеници од МВР кои веднаш постапија согласно нивните надлежности. Продолжуваат засилените контроли од страна на Инспекторатот

Малолетник фатен како пали кабаст отпад на Вардариште

Малолетник фатен како пали кабаст отпад на Вардариште

Малолетник е фатен на дело како ја пали депонијата Вардариште, соопшти Инспекторатот на Град Скопје. – Комуналните редари на град Скопје на локација Вардариште затекнаа малолетно лице кое врши спалување на кабаст отпад. Повикани се службеници од МВР кои веднаш постапија согласно нивните надлежности. Продолжуваат засилените контроли од страна на Инспекторатот

Малолетник палеше отпад во Вардариште

Малолетник палеше отпад во Вардариште

Малолетник е фатен на дело како ја пали депонијата Вардариште, соопшти Инспекторатот на Град Скопје. –Комуналните редари на град Скопје на локација Вардариште затекнаа малолетно лице кое врши спалување на кабаст отпад. Повикани се службеници од МВР кои веднаш постапија согласно нивните надлежности. Продолжуваат засилените контроли од страна на Инспекторатот

Малолетник фатен на дело како ја пали депонијата Вардариште

Малолетник фатен на дело како ја пали депонијата Вардариште

Малолетник е фатен на дело како ја пали депонијата Вардариште, соопшти Инспекторатот на Град Скопје. – Комуналните редари на град Скопје на локација Вардариште затекнаа малолетно лице кое врши спалување на кабаст отпад. Повикани се службеници од МВР кои веднаш постапија согласно нивните надлежности. Продолжуваат засилените контроли од страна на Инспекторатот

ФАТЕН НА ДЕЛО Малолетник палел кај депонијата Вардариште

ФАТЕН НА ДЕЛО Малолетник палел кај депонијата Вардариште

Малолетник е фатен на дело како ја пали депонијата Вардариште, соопшти Инспекторатот на Град Скопје. – Комуналните редари на град Скопје на локација Вардариште затекнаа малолетно лице кое врши спалување на кабаст отпад. Повикани се службеници од МВР кои веднаш постапија согласно нивните надлежности. Продолжуваат засилените контроли од страна на Инспекторатот

Малолетник фатен на дело како ја пали депонијата Вардариште

Малолетник фатен на дело како ја пали депонијата Вардариште

Малолетник е фатен на дело како ја пали депонијата Вардариште, соопшти Инспекторатот на Град Скопје. - Комуналните редари на град Скопје на локација Вардариште затекнаа малолетно лице кое врши спалување на кабаст отпад. Повикани се службеници од МВР кои веднаш постапија согласно нивните надлежности. Продолжуваат засилените контроли од страна на Инспекторатот

На Вардариште затекнати лица кои спалувале кабли

На Вардариште затекнати лица кои спалувале кабли

Дежурните комунални редари на Град Скопје локација Вардариште вчера затекнаа лица што вршат спалување на кабли. – Веднаш се повикани полициски службеници со кои земени се податоци и против истите ќе биде покрената соодветна прекршочна пријава – информираат од Инспекторатот. Жители околу Вардариште велат дека вакви огнови има секој петок попладне и