притисни ентер »

Сексот после корона е опасен, треба да се апстинира еден месец
Сексот после корона е опасен, треба да се апстинира еден месец

Сексот после корона е опасен, треба да се апстинира еден месец

Оние луѓе кои закрепнуваат од коронавирусот, најмалку 30 дена треба да се пазат од големи напори. Пациентите кои се заразиле со коронавирус не треба да имаат секс најмалку еден месец по закрепнувањето од инфекцијата, предупредуваат експертите. Покрај тоа, самиот однос не треба да биде жесток и не треба да трае подолго од десет минути, бидејќи во спротивно

Сексот после корона е опасен, треба да се апстинира еден месец

Сексот после корона е опасен, треба да се апстинира еден месец

Оние луѓе кои закрепнуваат од коронавирусот, најмалку 30 дена треба да се пазат од големи напори. Пациентите кои се заразиле со коронавирус не треба да имаат секс најмалку еден месец по закрепнувањето од инфекцијата, предупредуваат експертите. Покрај тоа, самиот однос не треба да биде жесток и не треба да трае подолго од десет минути, бидејќи во спротивно

Сексот после корона е опасен, докторите препорачуваат да се почека барем еден месец

Сексот после корона е опасен, докторите препорачуваат да се почека барем еден месец

Оние луѓе кои закрепнуваат од коронавирусот, најмалку 30 дена треба да се пазат од големи напори. Пациентите кои се заразиле со коронавирус не треба да водат љубов најмалку еден месец по закрепнувањето од инфекцијата, предупредуваат експертите. Покрај тоа, самиот однос не треба да биде жесток и не треба да трае подолго од десет минути, бидејќи во спротивно

Сексот после корона е опасен, треба да се апстинира еден месец

Сексот после корона е опасен, треба да се апстинира еден месец

Оние луѓе кои закрепнуваат од коронавирусот, најмалку 30 дена треба да се пазат од големи напори. Пациентите кои се заразиле со коронавирус не треба да водат љубов најмалку еден месец по закрепнувањето од инфекцијата, предупредуваат експертите. Покрај тоа, самиот однос не треба да биде жесток и не треба да трае подолго од десет минути, бидејќи во спротивно

Сексот после корона е опасен, докторите препорачуваат да се почека барем еден месец

Сексот после корона е опасен, докторите препорачуваат да се почека барем еден месец

Оние луѓе кои закрепнуваат од коронавирусот, најмалку 30 дена треба да се пазат од големи напори. Пациентите кои се заразиле со коронавирус не треба да водат љубов најмалку еден месец по закрепнувањето од инфекцијата, предупредуваат експертите. Покрај тоа, самиот однос не треба да биде жесток и не треба да трае подолго од десет минути, бидејќи во спротивно

ПАУЗА ЗА СЕКС барем месец дена после прележана корона, велат докторите

ПАУЗА ЗА СЕКС барем месец дена после прележана корона, велат докторите

Оние луѓе кои закрепнуваат од коронавирусот, најмалку 30 дена треба да се пазат од големи напори. Пациентите кои се заразиле со коронавирус не треба да водат љубов најмалку еден месец по закрепнувањето од инфекцијата, предупредуваат експертите. Покрај тоа, самиот однос не треба да биде жесток и не треба да трае подолго од десет минути, бидејќи во спротивно

Сексот после корона е опасен, докторите препорачуваат да се почека барем еден месец

Сексот после корона е опасен, докторите препорачуваат да се почека барем еден месец

Оние луѓе кои закрепнуваат од коронавирусот, најмалку 30 дена треба да се пазат од големи напори. Пациентите кои се заразиле со коронавирус не треба да водат љубов најмалку еден месец по закрепнувањето од инфекцијата, предупредуваат експертите. Покрај тоа, самиот однос не треба да биде жесток и не треба да трае подолго од десет минути, бидејќи во спротивно

Сексот после корона е опасен, докторите препорачуваат да се почека барем еден месец

Сексот после корона е опасен, докторите препорачуваат да се почека барем еден месец

Оние луѓе кои закрепнуваат од коронавирусот, најмалку 30 дена треба да се пазат од големи напори. Пациентите кои се заразиле со коронавирус не треба да водат љубов најмалку еден месец по закрепнувањето од инфекцијата, предупредуваат експертите. Покрај тоа, самиот однос не треба да биде жесток и не треба да трае подолго од десет минути, бидејќи во спротивно

Сексот после корона е опасен, докторите препорачуваат да се почека барем еден месец

Сексот после корона е опасен, докторите препорачуваат да се почека барем еден месец

Оние луѓе кои закрепнуваат од коронавирусот, најмалку 30 дена треба да се пазат од големи напори. Пациентите кои се заразиле со коронавирус не треба да водат љубов најмалку еден месец по закрепнувањето од инфекцијата, предупредуваат експертите. Покрај тоа, самиот однос не треба да биде жесток и не треба да трае подолго од десет минути, бидејќи во спротивно

Сексот после корона е опасен, докторите препорачуваат да се почека барем еден месец

Сексот после корона е опасен, докторите препорачуваат да се почека барем еден месец

Оние луѓе кои закрепнуваат од коронавирусот, најмалку 30 дена треба да се пазат од големи напори. Пациентите кои се заразиле со коронавирус не треба да водат љубов најмалку еден месец по закрепнувањето од инфекцијата, предупредуваат експертите. Покрај тоа, самиот однос не треба да биде жесток и не треба да трае подолго од десет минути, бидејќи во спротивно