притисни ентер »

Патриоти
Патриоти

Патриоти

Да, тоа се патриоти. Почитувани, вистински патриоти се сите оние во Собранието кои го дадоа својот глас за нашата иднина, оние пратеници кои го издржаа овој мачен период од три месеци и не потклекнаа на сите притисоци, навреди и омаловажувања кои ги следеа постојано. Но во оваа група на вистински патриоти без сомнение сме и сите ние кои со нашите ставови