притисни ентер »

Веќе не е русокоса, пејачката која го ТРЕСЕ РЕГИОНОТ сега е црнка!
Веќе не е русокоса, пејачката која го ТРЕСЕ РЕГИОНОТ сега е црнка!

Веќе не е русокоса, пејачката која го ТРЕСЕ РЕГИОНОТ сега е црнка!

Се попопуларната пејачка Сенидах настапи на последната вечер од фестивалот „Улаз“ кој се одржа во Белград и буквално сите ги оставила во шок кога застанала на сцената. Заради новиот имиџ ретко кој ја препознал - Сенидах повеќе не е русокоса, туку црнка. Дали пејачката навистина направила ваква драстична промена или се работи само за перика, веројатно,

Веќе не е русокоса, пејачката која го ТРЕСЕ РЕГИОНОТ сега е црнка!

Веќе не е русокоса, пејачката која го ТРЕСЕ РЕГИОНОТ сега е црнка!

Се попопуларната пејачка Сенидах настапи на последната вечер од фестивалот „Улаз“ кој се одржа во Белград и буквално сите ги оставила во шок кога застанала на сцената. Заради новиот имиџ ретко кој ја препознал - Сенидах повеќе не е русокоса, туку црнка. Дали пејачката навистина направила ваква драстична промена или се работи само за перика, веројатно,

Познатата пејачка сега е русокоса

Познатата пејачка сега е русокоса

Познатата светска пејачка Камила Кабело е црнка откако се појави на сцената, а сега преку ноќ направи голема промена и со новата фризура и боја го смени буквално личниот опис. На Инстаграм објави фотки со руса коса. Погледнете ја: