притисни ентер »

Кривична пријава за скопјанец за „загрозување на сигурноста“  и „неизвршување судска одлука“
Кривична пријава за скопјанец за „загрозување на сигурноста“  и „неизвршување судска одлука“

Кривична пријава за скопјанец за „загрозување на сигурноста“ и „неизвршување судска одлука“

Против З.Ц. од Скопје, овластено службено лице во СВР Скопје, поднесена е кривична пријава поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „загрозување на сигурноста“ и „неизвршување судска одлука“. - Од Основниот граѓански суд со решение на З.Ц. му биле изречени привремени мерки за заштита од семејно насилство на неговите малолетни деца

Кривична пријава против полицаец од Скопје, кој вршел семејно насилство врз неговите малолетни деца

Кривична пријава против полицаец од Скопје, кој вршел семејно насилство врз неговите малолетни деца

СВР Скопје – Единица за насилен криминал – Одделение за семејно насилство поднесе кривична пријава против З.Ц. од Скопје, овластено службено лице во СВР Скопје, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „загрозување на сигурноста“ по член 144 и „неизвршување судска одлука“ по член 377 од Кривичниот законик. Додека, од Основниот граѓански

Полицаец вршел психичко насилство врз своите малолетни деца, доби кривична пријава од МВР

Полицаец вршел психичко насилство врз своите малолетни деца, доби кривична пријава од МВР

СВР Скопје – Единица за насилен криминал – Одделение за семејно насилство поднесе кривична пријава против З.Ц. од Скопје, овластено службено лице во СВР Скопје, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „загрозување на сигурноста“. Од Основниот граѓански суд со решение на З.Ц. му биле изречени привремени мерки за заштита од семејно

Полицаец од Скопје вршел семејно насилство врз неговите малолетни деца

Полицаец од Скопје вршел семејно насилство врз неговите малолетни деца

СВР Скопје – Единица за насилен криминал – Одделение за семејно насилство поднесе кривична пријава против З.Ц. од Скопје, овластено службено лице во СВР Скопје, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „загрозување на сигурноста“ по член 144 и „неизвршување судска одлука“ по член 377 од Кривичниот законик, соопшти МВР. -Додека, од

Полицаец вршел психичко насилство врз своите малолетни деца, доби кривична пријава од МВР

Полицаец вршел психичко насилство врз своите малолетни деца, доби кривична пријава од МВР

СВР Скопје – Единица за насилен криминал – Одделение за семејно насилство поднесе кривична пријава против З. Ц. од Скопје, овластено службено лице во СВР Скопје, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела загрозување на сигурноста. Од Основниот граѓански суд со решение на З. Ц. му биле изречени привремени мерки за заштита од семејно

Кривична пријава за вработен во МВР за „загрозување на сигурноста“  и „неизвршување судска одлука“

Кривична пријава за вработен во МВР за „загрозување на сигурноста“ и „неизвршување судска одлука“

Против З.Ц. од Скопје, овластено службено лице во СВР Скопје, поднесена е кривична пријава поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „загрозување на сигурноста“ и „неизвршување судска одлука“. И покрај мерките, З.Ц., како што се наведува, преку телефон и на социјална мрежа остварил контакт со едното малолетно дете и влијаел на градење

ТАЈНО КОНТАКТИРАЛ СО ДЕТЕТО ЗА ДА ГО СВРТИ ПРОТИВ МАЈКАТА Службеник од СВР Скопје не ја почитувал судската забрана

ТАЈНО КОНТАКТИРАЛ СО ДЕТЕТО ЗА ДА ГО СВРТИ ПРОТИВ МАЈКАТА Службеник од СВР Скопје не ја почитувал судската забрана

Единицата за насилен криминал – Одделение за семејно насилство поднесе кривична пријава против З.Ц. од Скопје, овластено службено лице во СВР Скопје, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „загрозување на сигурноста“ по член 144  и „неизвршување судска одлука“ по член 377 од Кривичниот законик. „Додека, од Основниот граѓански суд