притисни ентер »

Студенти од Куманово снимија долгометражен филм во услови на пандемија
Студенти од Куманово снимија долгометражен филм во услови на пандемија

Студенти од Куманово снимија долгометражен филм во услови на пандемија

Претходната година беше полна со предизвици и непредвидливи работи поради пандемијата со коронавирусот, но тоа не беше пречка за група млади луѓе од Куманово да ги остварат нивните соништа. Студентот Николај Павловски, кој инаку студира во Русија, во партнерство со Марко Јовановски и десетици млади, го снимија долгометражниот филм „Приказ“. Николај

Снимен филм на студентот Николај Павловски во услови на пандемија

Снимен филм на студентот Николај Павловски во услови на пандемија

Психолошки трилер снимен во услови на пандемија е жанрот на 150-минутниот аматерски филм со наслов „Приказ“, снимен од студентот Николај Павловски со поддршка од Општина Кумановово. Павловски студира во Русија а филмот го сними во партнерство со Марко Јовановски на повеќе локации низ Куманово, Крива Паланка, Охрид и Струга и во околините на овие градови

„Приказ“ – филм снимен од студент од Куманово за време на пандемија

„Приказ“ – филм снимен од студент од Куманово за време на пандемија

„Приказ“ е наслов на 150-минутен аматерски филм, кој според жанрот е психолошки трилер, снимен од студентот Николај Павловски во услови на пандемија и со поддршка од Општина Кумановово. Павловски студира во Русија и има многу успешни проекти зад себе. Тој филмот го сними во партнерство со Марко Јовановски на повеќе локации низ Куманово, Крива Паланка,

Аматерски филм снимен во услови на пандемија со поддршка од Општина Куманово

Аматерски филм снимен во услови на пандемија со поддршка од Општина Куманово

Студентот Николај Павловски сними аматерски 150-минутен филм насловен „Приказ“ во услови на пандемија, а со финансиска поддршка од Општина Куманово. Павловски, кој студира во Русија и има многу успешни проекти зад себе, во партнерство со Марко Јовановски презеде сериозен подвиг за снимање на долгометражен филм во вонредни услови на пандемија со ограничувања,