притисни ентер »

Жената со најдолги нокти на светот после 30 години одлучи да ги исече

Жената со најдолги нокти на светот после 30 години одлучи да ги исече

Жена од Тексас, која имала најдолги нокти на светот, конечно може да отвори врата без страв дека може некој да и се скрши. Ајана Вилијамс од Хјустон го собори Гинисовиот рекорд за најдолги нокти во 2017 година, кога и биле долги 580 сантиметри, односно 5,8 метри. Кога правела маникир, и требало повеќе од две шишиња со лак и 20 часа работа. Пред да

Жената со најдолги нокти во светот одлучи да ги исече за првпат по 30 години

Жената со најдолги нокти во светот одлучи да ги исече за првпат по 30 години

Ајана Вилијамс за првпат по 30 години одлучи конечно да ги исече своите нокти… Таа во 2017 година го постави Гинисовиот светски рекорд за најдолги женски нокти на двете раце , а вкупната должина на нејзините нокти тогаш изнесувала речиси пет ипол метри . Таа не престанала да ги пушта, така што тие во наредните години достигнале вкупна должина од 7,3

Жената со најдолги нокти во светот: Oдлучи да ги исече за првпат по 30 години

Жената со најдолги нокти во светот: Oдлучи да ги исече за првпат по 30 години

Ајана Вилијамс за првпат по 30 години одлучи конечно да ги исече своите нокти… Таа во 2017 година го постави Гинисовиот светски рекорд за најдолги женски нокти на двете раце, а вкупната должина на нејзините нокти тогаш изнесувала речиси пет ипол метри. Таа не престанала да ги пушта, така што тие во наредните години достигнале вкупна должина од 7,3

Жената со најдолгите нокти на светот ги скратила првпат после 30 години

Жената со најдолгите нокти на светот ги скратила првпат после 30 години

Ајана Вилијамс прват после 30 години ги пресекла своите нокти. Во 2017-та година го постави Гинисовиот рекорд за најдолги женски нокти на двете раце, а вкупната должина на ноктите во тоа време ѝ била речиси 5 и пол метри. Не престанала да ги расте, па во наредните години достигнала должина од 7,3 метри. Откако го соборила сопствениот рекорд, таа решила

Жената со најдолги нокти според Гинис ги исече првпат по 30 години

Жената со најдолги нокти според Гинис ги исече првпат по 30 години

Жената што го држеше Гинисовиот рекорд за најдолги нокти во светот (733cm и 55mm) Ајана Вилијамс, откако успеа да го скрши сопствениот рекорд од 2017-тата година, одлучи да се откаже од ноктите и ги исече по речиси 30 години растење. Како што стои на официјалната веб-страна на Гинисовите Светски рекорди, изминатиот викенд во дерматолошка ординација