притисни ентер »

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка
Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка, ниту пак, да има каков било контакт со неа во иднина, пишува „Ју-ес Магазин". Познатиот холивудски заводник не остана во врска ниту со мајките на претходните негови два сина, но ги прифати татковските обврски, и редовно ги посетува. Сепак, според неименуван извор близок до актерот, со малата Лајла

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка, ниту пак, да има каков било контакт со неа во иднина, пишува „Ју-ес Магазин". Познатиот холивудски заводник не остана во врска ниту со мајките на претходните негови два сина, но ги прифати татковските обврски, и редовно ги посетува. Сепак, според неименуван извор близок до актерот, со малата Лајла

Актерот одбива да ја види штотуку родената ќерка, барал тест за татковство

Актерот одбива да ја види штотуку родената ќерка, барал тест за татковство

Овен (49) ја добил ќеркичката Лили, од врската со девојката Варуни Вонсвиратс. Со неа Овен бил во врска пет 5 години, со прекини, а иако беебто се родило минатиот месец, славниот татко сè уште не ја видел. Холивудскиот актер Овен Вилсон наводно не сака да ја види својата штотуку родена ќерка. Медиумите наведуваат дека барал ДНК анализа, за потврда

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка, ниту пак, да има каков било контакт со неа во иднина, пишува „Ју-ес Магазин“. Познатиот холивудски заводник не остана во врска ниту со мајките на претходните негови два сина, но ги прифати татковските обврски, и редовно ги посетува. Сепак, според неименуван извор близок до актерот, со малата Лајла

Овен Вилсон бара тест за татковство за бебето на поранешната девојка

Овен Вилсон бара тест за татковство за бебето на поранешната девојка

Холивудскиот актер Овен Вилсон наводно не сака да ја види штотуку родената ќерка. Тој побарал ДНК анализа за да се докаже дали е татко на женското бебе што го роди неговата поранешна девојка пред три недели. Вилсон (49) и Варуни Вонгсивиратес беа заедно, со прекини, околу пет години. Тој побара ДНК тест уште кога таа во јуни таа објави дека е бремена

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка, ниту пак, да има каков било контакт со неа во иднина, пишува „Ју-ес Магазин“. Познатиот холивудски заводник не остана во врска ниту со мајките на претходните негови два сина, но ги прифати татковските обврски и редовно ги посетува. Сепак, според неименуван извор близок до актерот, со малата Лајла која

Овен Вилсон одбива да ја види својата ќерка

Овен Вилсон одбива да ја види својата ќерка

Холивудскиот глумец Овен Вилсон не сака да ја види својата ќерка Лајла која се роди минатиот месец. Актерот досега не ја посетил, а потпишал и на суд дека не сака да ја посетува ниту да има старателство врз неа. Лејла е ќерка на Овен и Варуни Вонгсвиратес со која глумецот имал врска од скоро пет години, но во текот на врската често раскинувале. Откако

Овен Вилсон одбива да ја види својата ќерка

Овен Вилсон одбива да ја види својата ќерка

Холивудскиот глумец Овен Вилсон не сака да ја види својата ќерка Лајла, која се роди минатиот месец. Актерот досега не ја посетил, а потпишал и на суд дека не сака да ја посетува ниту да има старателство врз неа. Лејла е ќерка на Овен и Варуни Вонгсвиратес со која глумецот имал врска од речиси пет години, но во текот на врската често раскинувале. Откако

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Холивудскиот актер Овен Вилсон, имено, не сака да ја види својата новородена ќерка Лајла. Иако не останал во контакт со ниту една од мајките на неговите двајца синови, Овен ги презел татковските должности и бил среќен да поминува време со момчињата, но, според  „Ју-ес магазин“, тој нема такви намери со својата ќерка. Малата Лајла е родена минатиот

Овен Вилсон бара тест за татковство за бебето на поранешната девојка

Овен Вилсон бара тест за татковство за бебето на поранешната девојка

Холивудскиот актер Овен Вилсон наводно не сака да ја види штотуку родената ќерка. Тој побарал ДНК анализа за да се докаже дали е татко на женското бебе што го роди неговата поранешна девојка пред три недели. Вилсон (49) и Варуни Вонгсивиратес беа заедно, со прекини, околу пет години. Тој побара ДНК тест уште кога таа во јуни таа објави дека е бремена