притисни ентер »

Уефа може да изрече КАЗНИ ЗА ПАНДЕВ И МРМЕ
Уефа може да изрече КАЗНИ ЗА ПАНДЕВ И МРМЕ

Уефа може да изрече КАЗНИ ЗА ПАНДЕВ И МРМЕ

Романските медиуми вчера излегоа со ексклузивна вест, дека селекторот на фудбалската репрезентација на Македонија, Игор Ангеловски и капитенот Горан Пандев заедно со своите семејства по поразот од Украина одлучиле да го напуштат карантинот и покрај строгите мерки, и забраната за напуштање на балонот, во која е сместена Македонската репрезентација,

Уефа може да изрече КАЗНИ ЗА ПАНДЕВ И МРМЕ

Уефа може да изрече КАЗНИ ЗА ПАНДЕВ И МРМЕ

Романските медиуми вчера излегоа со ексклузивна вест, дека селекторот на фудбалската репрезентација на Македонија, Игор Ангеловски и капитенот Горан Пандев заедно со своите семејства по поразот од Украина одлучиле да го напуштат карантинот и покрај строгите мерки, и забраната за напуштање на балонот, во која е сместена Македонската репрезентација,

Ангеловски и Пандев ги прекршија ковид-протоколите, по поразот ги однесоа сопругите во ресторан

Ангеловски и Пандев ги прекршија ковид-протоколите, по поразот ги однесоа сопругите во ресторан

Селекторот и капитенот на фудбалската репрезентација на Македонија, Игор Ангеловски и Горан Пандев, по вечерашниот натпревар против Украина, го прекршија строгиот ковид-протокол на УЕФА и ги однесоа сопругите во ресторан, пишуваат романските медиуми.. Тие објавија фотографии од Ангеловски и Пандев , кои со сопругите биле на вечера во луксузен ресторан

Ангеловски и Пандев ги прекршија ковид-протоколите, по поразот ги однесоа сопругите во ресторан

Ангеловски и Пандев ги прекршија ковид-протоколите, по поразот ги однесоа сопругите во ресторан

Селекторот и капитенот на фудбалската репрезентација на Македонија, Игор Ангеловски и Горан Пандев, по вечерашниот натпревар против Украина, го прекршија строгиот ковид-протокол на УЕФА и ги однесоа сопругите во ресторан, пишуваат романските медиуми.. Тие објавија фотографии од Ангеловски и Пандев, кои со сопругите биле на вечера во луксузен ресторан

Ангеловски и Пандев ги прекршиле ковид-протоколите

Ангеловски и Пандев ги прекршиле ковид-протоколите

Селекторот и капитенот на фудбалската репрезентација на Македонија, Игор Ангеловски и Горан Пандев, по вечерашниот натпревар на ЕУРО 2020, против Украина, го прекршиле ригорозниот ковид-протокол. Македонија, вчера доживеа пораз од Украина (1:2). До крајот на првенството, Македонија ќе гостува кај Холандија на 21.јуни. Ангеловски и Пандев, со сопругите,

„Уловени“ како ги кршат правилата: Пандев и Ангеловски со семејствата се почестија во луксузен ресторан во Букурешт

„Уловени“ како ги кршат правилата: Пандев и Ангеловски со семејствата се почестија во луксузен ресторан во Букурешт

Share Tweet Share Share Email Comments Капитенот Горан Пандев и селекторот Игор Ангеловски заедно со своите фамилии беа фотографирани на вечера во ресторан, што е спротивно на правилата на УЕФА на ова ЕП. Романскиот „Про-спорт“ ги улови Пандев и Ангеловски со семејствата во еден од најлуксузните ресторани во Букурешт, во комплексот Херастау додека

„Уловени“ спротивно на правилата: Пандев и Ангеловски со семејствата се почестија во луксузен ресторан во Букурешт

„Уловени“ спротивно на правилата: Пандев и Ангеловски со семејствата се почестија во луксузен ресторан во Букурешт

Share Tweet Share Share Email Comments Капитенот Горан Пандев и селекторот Игор Ангеловски заедно со своите фамилии беа фотографирани на вечера во ресторан, што е спротивно на правилата на УЕФА на ова ЕП. Романскиот „Про-спорт“ ги улови Пандев и Ангеловски со семејствата во еден од најлуксузните ресторани во Букурешт, во комплексот Херастау додека

Ангеловски и Пандев ги прекршиле ковид-протоколите

Ангеловски и Пандев ги прекршиле ковид-протоколите

Селекторот и капитенот на фудбалската репрезентација на Македонија, Игор Ангеловски и Горан Пандев, по вечерашниот натпревар на ЕУРО 2020, против Украина, го прекршиле ригорозниот ковид-протокол. Македонија, вчера доживеа пораз од Украина (1:2). До крајот на првенството, Македонија ќе гостува кај Холандија на 21.јуни. Ангеловски и Пандев, со сопругите,

Ангеловски и Пандев го прекршиле ригорозниот ковид-протокол

Ангеловски и Пандев го прекршиле ригорозниот ковид-протокол

Селекторот и капитенот на фудбалската репрезентација на Македонија, Игор Ангеловски и Горан Пандев, по вечерашниот натпревар на ЕУРО 2020, против Украина, го прекршиле ригорозниот ковид-протокол. Македонија, вчера доживеа пораз од Украина (1:2). До крајот на првенството, Македонија ќе гостува кај Холандија на 21.јуни. Ангеловски и Пандев, со сопругите,

Ангеловски и Пандев ги прекршиле ковид-протоколите

Ангеловски и Пандев ги прекршиле ковид-протоколите

Селекторот и капитенот на фудбалската репрезентација на Македонија, Игор Ангеловски и Горан Пандев, по вечерашниот натпревар на ЕУРО 2020, против Украина, го прекршиле ригорозниот ковид-протокол. Македонија, вчера доживеа пораз од Украина (1:2). До крајот на првенството, Македонија ќе гостува кај Холандија на 21.јуни. Ангеловски и Пандев, со сопругите,