притисни ентер »

Недела и понеделник во Скопје ќе се прска против комарци, пчеларите да си ги заштитат пчелите

Недела и понеделник во Скопје ќе се прска против комарци, пчеларите да си ги заштитат пчелите

Во недела започнува авионска дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, а во понеделник следната недела терестричната дезинсекција против возрасни форми на комарци. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива на 20.06.2021 (недела) и 21.06.2021 (понеделник),

Град Скопје: На 20 и 21 јуни ќе се прска против комарци

Град Скопје: На 20 и 21 јуни ќе се прска против комарци

На 20 јуни (недела) и 21 јуни (понеделник), во раните утрински часови, на подрачјето на градот Скопје ќе се изврши авионска дезинсекција против возрасни форми на комарци, информираат градските власти. „Доколку временските услови не го дозволуваат вршењето на дезинсекцијата, истата ќе се врши во истиот термин, првиот нареден ден, кога ќе бидат поволни

Недела и понеделник во Скопје ќе се прска против комарци, пчеларите да си ги заштитат пчелите

Недела и понеделник во Скопје ќе се прска против комарци, пчеларите да си ги заштитат пчелите

Во недела започнува авионска дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, а во понеделник следната недела терестричната дезинсекција против возрасни форми на комарци. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива на 20.06.2021 (недела) и 21.06.2021 (понеделник),

Авионска дезинсекција против комарци во недела и понеделник на подрачје на град Скопје

Авионска дезинсекција против комарци во недела и понеделник на подрачје на град Скопје

Во недела започнува авионска дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, а во понеделник следната недела терестричната дезинсекција против возрасни форми на комарци. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива на 20.06.2021 (недела) и 21.06.2021 (понеделник),

Град Скопје  ќе прска против комарци

Град Скопје ќе прска против комарци

На 21.06.2021 година терестричната дезинсекција против возрасни форми на комарци, односно: Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива на 20.06.2021 (недела) и 21.06.2021 (понеделник), во раните утрински часови. Терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми

Во Скопје ќе се прска против комарци

Во Скопје ќе се прска против комарци

Градот Скопје ги известува граѓаните дека на 20.06.2021 година ќе започне авионска дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, а на 21.06.2021 година терестричната дезинсекција против возрасни форми на комарци , односно: Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се

Град Скопје ќе прска против комарци

Град Скопје ќе прска против комарци

Градот Скопје ги известува граѓаните дека на 20.06.2021 година ќе започне авионска дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, а на 21.06.2021 година терестричната дезинсекција против возрасни форми на комарци, односно: 1. Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе

Авионска дезинсекција против комарци во недела и понеделник на подрачје на град Скопје

Авионска дезинсекција против комарци во недела и понеделник на подрачје на град Скопје

Во недела започнува авионска дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, а во понеделник следната недела терестричната дезинсекција против возрасни форми на комарци. Скопје, 17 јуни 2021 (МИА) – Во недела започнува авионска дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, а во понеделник

Град Скопје ќе прска против комарци

Град Скопје ќе прска против комарци

Градот Скопје ги известува граѓаните дека на 20.06.2021 година ќе започне авионска дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, а на 21.06.2021 година терестричната дезинсекција против возрасни форми на комарци, односно: 1. Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе