притисни ентер »

Албанските функционери, министри и пратеници со повисоки плати од 65 до 98 отсто
Албанските функционери, министри и пратеници со повисоки плати од 65 до 98 отсто

Албанските функционери, министри и пратеници со повисоки плати од 65 до 98 отсто

Предлог-законот за зголемување на платите во јавната администрација и на функционерите вклучувајќи ги и министрите и пратениците ги обедини власта и опозицијата во Албанија, чии пратеници доцна попладнево го изгласа истиот со кој платата на народните избраници се зголемува за 98 отсто, на министрите за 82, на шефот на државата за 65 и на премиерот

Албанските функционери, министри и пратеници со повисоки плати од 65 до 98 отсто

Албанските функционери, министри и пратеници со повисоки плати од 65 до 98 отсто

Предлог-законот за зголемување на платите во јавната администрација и на функционерите вклучувајќи ги и министрите и пратениците ги обедини власта и опозицијата во Албанија, чии пратеници доцна попладнево го изгласа истиот со кој платата на народните избраници се зголемува за 98 отсто, на министрите за 82, на шефот на државата за 65 и на премиерот

Албанските функционери си ги зголемија платите, ама им ги зголемија и на административците од 90 до 315 евра

Албанските функционери си ги зголемија платите, ама им ги зголемија и на административците од 90 до 315 евра

Предлог-законот за зголемување на платите во јавната администрација и на функционерите вклучувајќи ги и министрите и пратениците ги обедини власта и опозицијата во Албанија, чии пратеници доцна попладнево го изгласа истиот со кој платата на народните избраници се зголемува за 98 отсто, на министрите за 82, на шефот на државата за 65 и на премиерот

Албанските функционери, министри и пратеници со повисоки плати од 65 до 98 отсто

Албанските функционери, министри и пратеници со повисоки плати од 65 до 98 отсто

Предлог-законот за зголемување на платите во јавната администрација и на функционерите вклучувајќи ги и министрите и пратениците ги обедини власта и опозицијата во Албанија, чии пратеници доцна попладнево го изгласа истиот со кој платата на народните избраници се зголемува за 98 отсто, на министрите за 82, на шефот на државата за 65 и на премиерот

И албанските функционери си ги зголемија платите како македонските

И албанските функционери си ги зголемија платите како македонските

Добивај вести на Viber Законот за зголемување на платите на високите функционери, како пратениците, министрите и претседателот, беше изгласан денеска во албанскиот парламент со 95 гласа „за“, 3 против, без воздржани и 5 кои не учествуваа во гласањето. Со неодамнешните измени на законот за плати, најголемо покачување ќе имаат пратениците со 98 отсто,

По примерот на македонските колеги: Албанските функционери, министри и пратеници со повисоки плати од 65 до 98 отсто

По примерот на македонските колеги: Албанските функционери, министри и пратеници со повисоки плати од 65 до 98 отсто

По примерот на македонските колеги: Албанските функционери, министри и пратеници со повисоки плати од 65 до 98 отсто Предлог-законот за зголемување на платите во јавната администрација и на функционерите вклучувајќи ги и министрите и пратениците ги обедини власта и опозицијата во Албанија, чии пратеници доцна попладнево го изгласа истиот со кој платата

Албанските функционери, министри и пратеници со повисоки плати од 65 до 98 отсто

Албанските функционери, министри и пратеници со повисоки плати од 65 до 98 отсто

Предлог-законот за зголемување на платите во јавната администрација и на функционерите вклучувајќи ги и министрите и пратениците ги обедини власта и опозицијата во Албанија, чии пратеници доцна попладнево го изгласа истиот со кој платата на народните избраници се зголемува за 98 отсто, на министрите за 82, на шефот на државата за 65 и на премиерот

Албанските функционери, министри и пратеници со повисоки плати од 65 до 98 отсто

Албанските функционери, министри и пратеници со повисоки плати од 65 до 98 отсто

2 Предлог-законот за зголемување на платите во јавната администрација и на функционерите вклучувајќи ги и министрите и пратениците ги обедини власта и опозицијата во Албанија, чии пратеници доцна попладнево го изгласа истиот со кој платата на народните избраници се зголемува за 98 отсто, на министрите за 82, на шефот на државата за 65 и на премиерот