притисни ентер »

Заев се сретна со претставници на повеќе национални Институти
Заев се сретна со претставници на повеќе национални Институти

Заев се сретна со претставници на повеќе национални Институти

Претседателот на Владата, Зоран Заев, се сретна со претставници на неколку национални Институти во земјава, со кои разговараше за унапредување на условите за остварување и напредок на научно-истражувачката работа. Премиерот Заев на средбата со раководителите на Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“, Институтот за македонска литература, Институтот

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности на државата, соопшти владината прес-служба. На средбата со раководителите на Институтот за македонски

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности на државата, соопшти владината прес-служба. Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности на државата, соопшти владината прес-служба. На средбата со раководителите на Институтот за македонски

Заев се сретна со претставници на повеќе национални Институти

Заев се сретна со претставници на повеќе национални Институти

Претседателот на Владата, Зоран Заев, се сретна со претставници на неколку национални Институти во земјава, со кои разговараше за унапредување на условите за остварување и напредок на научно-истражувачката работа. Премиерот Заев на средбата со раководителите на Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“, Институтот за македонска литература, Институтот

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности на државата, соопшти владината прес-служба. На средбата со раководителите на Институтот за македонски

Премиерот Заев се сретна со претставници на повеќе национални Институти

Премиерот Заев се сретна со претставници на повеќе национални Институти

Претседателот на Владата , Зоран Заев, денеска, се сретна со претставници на неколку национални Институти во земјава, со кои разговараше за унапредување на условите за остварување и напредок на научно-истражувачката работа. Премиерот Заев на средбата со раководителите на Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“, Институтот за македонска литература,

Заев се сретна со претставници на повеќе национални Институти

Заев се сретна со претставници на повеќе национални Институти

Претседателот на Владата, Зоран Заев, се сретна со претставници на неколку национални Институти во земјава, со кои разговараше за унапредување на условите за остварување и напредок на научно-истражувачката работа. Премиерот Заев на средбата со раководителите на Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“, Институтот за македонска литература, Институтот

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности на државата, соопшти владината прес-служба. На средбата со раководителите на Институтот за македонски

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности на државата, соопшти владината прес-служба. На средбата со раководителите на Институтот за македонски