притисни ентер »

Како да го одржувате сексуалниот живот возбудлив и квалитетен откако ќе станете родители?
Како да го одржувате сексуалниот живот возбудлив и квалитетен откако ќе станете родители?

Како да го одржувате сексуалниот живот возбудлив и квалитетен откако ќе станете родители?

Едно од најчестите сценарија откако ќе го имате првото дете е да го ставите вашиот партнер и себе си во позадина, а вашиот фокус го презема детето 24/7. Вашиот сексуален живот започнува да страда затоа што секој пат кога сакате да бидете поинтимни со партнерот, бебето почнува да плаче. Може да поминат и до неколку години пред детето да спие преку ноќ

Како до квалитетен и возбудлив сексуален живот откако ќе станете родители?

Како до квалитетен и возбудлив сексуален живот откако ќе станете родители?

Вашиот сексуален живот започнува да страда затоа што секој пат кога сакате да бидете поинтимни со партнерот, бебето почнува да плаче. Може да поминат и до неколку години пред детето да спие преку ноќ и животот да се врати во нормала. Ова може да биде крајно фрустрирачко за двајцата во врската и на сите им е потребна таа рамнотежа – да се биде добар