притисни ентер »

Вучиќ: „Еди Рама молчеше кога терористи убија осум полицајци во Куманово, а еден од терористите има и споменик

Вучиќ: „Еди Рама молчеше кога терористи убија осум полицајци во Куманово, а еден од терористите има и споменик

„Србија го одбележува Денот на жалост за трагичните настани на Косово, за смртта на сите луѓе, од гледна точка на Уставот на Република Србија, секој е граѓанин на нашата земја. Прогласивме жалост за убиените Срби и сите други личности. Еди Рама не ја кажа вистината. Мислам дека е цивилизациска одлука, сериозна одлука“, рече Вучиќ. „Тогаш имаше голем

📽 НАПАДНАА СУВЕРЕНА ДРЖАВА И УБИЈА 8 МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦАЈЦИ Вучиќ потсети на Диво Насеље и европските вредности на албанските политичари

📽 НАПАДНАА СУВЕРЕНА ДРЖАВА И УБИЈА 8 МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦАЈЦИ Вучиќ потсети на Диво Насеље и европските вредности на албанските политичари

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ во интервју за РТС зборува за нападот на терористичката група врз македонските специјалци во кумановската населба Диво Насеље. Тој вели дека албанските власти се лицемерни и држат предавања за европски вредности, а албански терористи нападнале во Куманово и убиле осум македонски полицајци, пренесува Новости

Преку примерот на ДИВО НАСЕЉЕ во Куманово 2015, Вучиќ му одговори на Еди Рама за Косово

Преку примерот на ДИВО НАСЕЉЕ во Куманово 2015, Вучиќ му одговори на Еди Рама за Косово

Еди Рама денеска ја повика Србија поради Денот на жалост, но заборави како Албанците ги прогласија вистинските терористи за херои, го започна обраќањето на РТС претседателот на Србија Александар Вучиќ, по последните крвави инциденти на Косово. – Имено, Србија го слави Денот на жалоста поради трагичните настани на Косово и Метохија. Поради смртта на

Преку примерот на ДИВО НАСЕЉЕ во Куманово 2015, Вучиќ му одговори на Еди Рама за Косово

Преку примерот на ДИВО НАСЕЉЕ во Куманово 2015, Вучиќ му одговори на Еди Рама за Косово

Еди Рама денеска ја повика Србија поради Денот на жалост, но заборави како Албанците ги прогласија вистинските терористи за херои, го започна обраќањето на РТС претседателот на Србија Александар Вучиќ, по последните крвави инциденти на Косово. – Имено, Србија го слави Денот на жалоста поради трагичните настани на Косово и Метохија. Поради смртта на

Вучиќ: „Диво насеље“ го покажуваа лицемерието на албанските власти кои држат предавања за европски вредности

Вучиќ: „Диво насеље“ го покажуваа лицемерието на албанските власти кои држат предавања за европски вредности

Вучиќ: „Диво насеље“ го покажуваа лицемерието на албанските власти кои држат предавања за европски вредности Претседателот на Србија, Александар Вучиќ во интервју за РТС зборува за нападот на терористичката група врз македонските специјалци во кумановската населба Диво Насеље. Тој вели дека албанските власти се лицемерни и држат предавања за европски

Александар Вучиќ: „Диво насеље“ го покажуваа лицемерието на албанските власти кои држат предавања за европски вредности

Александар Вучиќ: „Диво насеље“ го покажуваа лицемерието на албанските власти кои држат предавања за европски вредности

Александар Вучиќ: „Диво насеље“ го покажуваа лицемерието на албанските власти кои држат предавања за европски вредности П.П.К Пред 4 минути Диво насеље, Куманово / Фото: Архива на Слободен печат Претседателот на Србија, Александар Вучиќ во интервју за РТС зборува за нападот на терористичката група врз македонските специјалци во кумановската населба

Вучиќ: „Диво насеље“ го покажуваа лицемерието на албанските власти кои држат предавања за европски вредности

Вучиќ: „Диво насеље“ го покажуваа лицемерието на албанските власти кои држат предавања за европски вредности

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ во интервју за РТС зборува за нападот на терористичката група врз македонските специјалци во кумановската населба Диво Насеље.  Тој вели дека албанските власти се лицемерни и држат предавања за европски вредности, а албански терористи нападнале во Куманово и убиле осум македонски полицајци. „Ќе ви покажам како

ВУЧИЌ: „Диво насеље“ го покажуваа лицемерието на албанските власти кои држат предавања за европски вредности

ВУЧИЌ: „Диво насеље“ го покажуваа лицемерието на албанските власти кои држат предавања за европски вредности

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ во интервју за РТС зборува за нападот на терористичката група врз македонските специјалци во кумановската населба Диво Насеље. Тој вели дека албанските власти се лицемерни и држат предавања за европски вредности, а албански терористи нападнале во Куманово и убиле осум македонски полицајци. „Ќе ви покажам како