притисни ентер »

Големи казни за сите кои ќе го напуштат „балонот“ на УС опен
Големи казни за сите кои ќе го напуштат „балонот“ на УС опен

Големи казни за сите кои ќе го напуштат „балонот“ на УС опен

Организаторите на УС опен најавија дека сите тенисери кои без пишана дозвола ќе го напуштат „балонот“ во Њујорк ќе бидат дисквалификувани, а ќе им следи и голема финансиска казна. Грен-слемот во САД треба да почне на 31. август со сите мерки за заштита поради пандемијата од коронавирусот. Како што беше претходно наведено публика нема да има, а ќе се