притисни ентер »

Зборот е Збор: Премиерот најави дека бројчаникот ќе почне да врти по конфискацијата на 20 милиони евра од фирмата на Сеад Кочан
Зборот е Збор: Премиерот најави дека бројчаникот ќе почне да врти по конфискацијата на 20 милиони евра од фирмата на Сеад Кочан

Зборот е Збор: Премиерот најави дека бројчаникот ќе почне да врти по конфискацијата на 20 милиони евра од фирмата на Сеад Кочан

Конфискацијата од фирмата на Кочан ќе го заврти бројчаникот, очекуваме решение од судот за близу 20 милиони евра, рече премиерот Зоран Заев во вечерашното гостување на ТВ Клан. – Трансмет 18 милиони евра од Кочан, други одлуки 2 милиони, судот кога ќе донесе конечна пресуда, бројчаникот ќе заврти, рече Заев.

Заев: Бројчаникот ќе заврти, 20 милиони евра конфискација од фирмата на Кочан

Заев: Бројчаникот ќе заврти, 20 милиони евра конфискација од фирмата на Кочан

Конфискацијата од фирмата на Кочан ќе го заврти бројчаникот, очекуваме решение од судот за близу 20 милиони евра, рече премиерот Зоран Заев во вечерашното гостување на ТВ Клан. – Трансмет 18 милиони евра од Кочан, други одлуки 2 милиони, судот кога ќе донесе конечна пресуда, бројчаникот ќе заврти, рече Заев.

Заев потврди дека го сменил името со само 17% поддршка од граѓаните

Заев потврди дека го сменил името со само 17% поддршка од граѓаните

Зоран Заев во неговото гостување на Клан Телевизија потврди дека немаше поддршка од граѓаните за да го потпише договорот од Преспа и да го промени името на Република Македонија. -Во времето кога го потпишав Договорот од Преспа, преку делегирајќи го потписот на Никола Димитров, јас бев во преговарачкиот тим, јас ги водев преговорите со Алексис Ципрас,

Заев најави дека бројчаникот ќе заврти, за почеток 20 милиони евра

Заев најави дека бројчаникот ќе заврти, за почеток 20 милиони евра

Конфискацијата од фирмата на Кочан ќе го заврти бројчаникот, очекуваме решение од судот за близу 20 милиони евра, рече премиерот Зоран Заев во вечерашното гостување на ТВ Клан. Трансмет 18 милиони евра од Кочан, други одлуки 2 милиони, судот кога ќе донесе конечна пресуда, бројчаникот ќе заврти, рече Заев. Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Заев: Поддршката за името Северна Македонија порасна од 17 на 67 отсто кај граѓаните

Заев: Поддршката за името Северна Македонија порасна од 17 на 67 отсто кај граѓаните

Лани пред потпишувањето на Договор со Грција анкетите покажуваа дека поддршката за името С. Македонија беше само 17 отсто, а сега според некои анкети таа поддршка е до 67-68 отсто кај граѓаните на С. Македонија, изјави вечерва премиерот Зоран Заев во интервју за ТВ Клан Македонија. Според Заев оваа поддршка за новото име на граѓаните на Македонија

Заев потврди: Го сменил името со само 17 отсто поддршка од граѓаните

Заев потврди: Го сменил името со само 17 отсто поддршка од граѓаните

Зоран Заев во неговото гостување на Клан Телевизија потврди дека немал поддршка од граѓаните за да го потпише договорот од Преспа и да го промени името на Република Македонија. Во времето кога го потпишав Договорот од Преспа, делегирајќи го преку потписот на Никола Димитров, јас бев во преговарачкиот тим, јас ги водев преговорите со Алексис Ципрас,

Заев потврди дека го сменил името со само 17% поддршка од граѓаните

Заев потврди дека го сменил името со само 17% поддршка од граѓаните

Заев потврди дека го сменил името со само 17% поддршка од граѓаните Зоран Заев во неговото гостување на Клан Телевизија потврди дека немаше поддршка од граѓаните за да го потпише договорот од Преспа и да го промени името на Република Македонија. -Во времето кога го потпишав Договорот од Преспа, преку делегирајќи го потписот на Никола Димитров, јас

Заев: Конфискацијата од фирмата на Кочан ќе го заврти бројчаникот

Заев: Конфискацијата од фирмата на Кочан ќе го заврти бројчаникот

Конфискацијата од фирмата на Кочан ќе го заврти бројчаникот, очекуваме решение од судот за близу 20 милиони евра, изјави вечерва Заев за ТВ „Клан“. – „Трансмед“ 18 милиони евра од Кочан, други одлуки за 2 милиони. Судот кога ќе донес конечна пресуда, бројчаникот ќе заврти, тврди Заев Во однос на Преспанскиот договор, премиерот вели дека лани пред неговото

Зборот е Збор: Премиерот најави дека бројчаникот ќе почне да врти по конфискацијата на 20 милиони евра од фирмата на Сеад Кочан

Зборот е Збор: Премиерот најави дека бројчаникот ќе почне да врти по конфискацијата на 20 милиони евра од фирмата на Сеад Кочан

Конфискацијата од фирмата на Кочан ќе го заврти бројчаникот, очекуваме решение од судот за близу 20 милиони евра, рече премиерот Зоран Заев во вечерашното гостување на ТВ Клан. – Трансмет 18 милиони евра од Кочан, други одлуки 2 милиони, судот кога ќе донесе конечна пресуда, бројчаникот ќе заврти, рече Заев.

Заев: Поддршката за името Северна Македонија порасна од 17 на 67 отсто кај граѓаните

Заев: Поддршката за името Северна Македонија порасна од 17 на 67 отсто кај граѓаните

Лани пред потпишувањето на Договор со Грција анкетите покажуваа дека поддршката за името С. Македонија беше само 17 отсто, а сега според некои анкети таа поддршка е до 67-68 отсто кај граѓаните на С. Македонија, изјави вечерва премиерот Зоран Заев во интервју за ТВ Клан Македонија. Според Заев оваа поддршка за новото име на граѓаните на Македонија