притисни ентер »

Адел се преполови, па прошета со новото момче?
Адел се преполови, па прошета со новото момче?

Адел се преполови, па прошета со новото момче?

Британската музичк ѕвезда Адел (31) неодамна е видена во друштво на непознат маж за кој се претпоставуваше дека е нејзиното ново момче, меѓутоа по се изгледа тоа се само шпекулации. Како што е познато, Адел изгуби доста килограми и ова е нејзиното најдобро издание до сега, а момчето кое е видено со неа е сопруг на нејзиниот најдобар пријател. Двајцата

По разводот Адел изгледа подобро од кога било

По разводот Адел изгледа подобро од кога било

Британската пејачка Адел (31) беше снимена пред неколку дена во друштво на мистериозен човек. Повеќето обожаватели заклучија дека тоа ѝ е новото момче, но набрзо се откри дека станува збор за сопругот на нејзиниот пријател Алан Кар, со кого пејачката со години се дружи.  Тие заедно беа на концертот на Селин Дион. Обожавателите на Адел ја забележаа

Ова е “мистериозниот партнер“ на славната пејачка, и венчан е

Ова е “мистериозниот партнер“ на славната пејачка, и венчан е

Медиумите со денови зборуваат за новиот партнер на пејачката Адел, за на крајот да се испостави дека тој е во брак. Но, тоа не е сè! Имено, британската пејачка Адел ја фотографирале во Хај паркот додека се држела за рака со „мистериозно момче“. Потоа се испоставило дека Адел била во друштво со Пол Драјтон, кој е во брак со славниот комичар Алан Кар

Сите зборуваат за новото момче на Адел, но кога дознаа за кого станува збор следуваше шок

Сите зборуваат за новото момче на Адел, но кога дознаа за кого станува збор следуваше шок

Сите зборуваат за новото момче на Адел, но кога дознаа за кого станува збор следуваше шок (ФОТО) Британската музичк ѕвезда Адел (31) неодамна е видена во друштво на непознат маж за кој се претпоставуваше дека е нејзиното ново момче, меѓутоа по се изгледа тоа се само шпекулации. Како што е познато, Адел изгуби доста килограми и ова е нејзиното најдобро

По разводот Адел изгледа подобро од кога било

По разводот Адел изгледа подобро од кога било

Британската пејачка Адел (31) беше снимена пред неколку дена во друштво на мистериозен човек. Повеќето обожаватели заклучија дека тоа ѝ е новото момче, но набрзо се откри дека станува збор за сопругот на нејзиниот пријател Алан Кар, со кого пејачката со години се дружи.  Тие заедно беа на концертот на Селин Дион. Обожавателите на Адел ја забележаа

Адел се преполови, па прошета со новото момче?

Адел се преполови, па прошета со новото момче?

Британската музичк ѕвезда Адел (31) неодамна е видена во друштво на непознат маж за кој се претпоставуваше дека е нејзиното ново момче, меѓутоа по се изгледа тоа се само шпекулации. Како што е познато, Адел изгуби доста килограми и ова е нејзиното најдобро издание до сега, а момчето кое е видено со неа е сопруг на нејзиниот најдобар пријател. Двајцата

Адел се преполови, па прошета со нејзниното ново момче?

Адел се преполови, па прошета со нејзниното ново момче?

Британската музичк ѕвезда Адел (31) неодамна е видена во друштво на непознат маж за кој се претпоставуваше дека е нејзиното ново момче, меѓутоа по се изгледа тоа се само шпекулации. Како што е познато, Адел изгуби доста килограми и ова е нејзиното најдобро издание до сега, а момчето кое е видено со неа е сопруг на нејзиниот најдобар пријател. Двајцата

По разводот Адел изгледа подобро од кога било

По разводот Адел изгледа подобро од кога било

Британската пејачка Адел (31) беше снимена пред неколку дена во друштво на мистериозен човек. Повеќето обожаватели заклучија дека тоа ѝ е новото момче, но набрзо се откри дека станува збор за сопругот на нејзиниот пријател Алан Кар, со кого пејачката со години се дружи.  Тие заедно беа на концертот на Селин Дион. Обожавателите на Адел ја забележаа

По разводот Адел изгледа подобро од кога било

По разводот Адел изгледа подобро од кога било

Британската пејачка Адел (31) беше снимена пред неколку дена во друштво на мистериозен човек. Повеќето обожаватели заклучија дека тоа ѝ е новото момче, но набрзо се откри дека станува збор за сопругот на нејзиниот пријател Алан Кар, со кого пејачката со години се дружи.  Тие заедно беа на концертот на Селин Дион. Обожавателите на Адел ја забележаа