притисни ентер »

Синот на Петар Наумовски по стапките на татко му, потпиша за МЗТ Скопје
Синот на Петар Наумовски по стапките на татко му, потпиша за МЗТ Скопје

Синот на Петар Наумовски по стапките на татко му, потпиша за МЗТ Скопје

Шампионот МЗТ Скопје Аеродром потпиша денеска договор со талентираниот Михаил Наумовски, син на еден од најдобрите македонски кошаркари на сите времиња Петар Наумовски. Седумнаесетгодишниот Михаил (205 см) дојде во редовите на македонскиот кошаркарски првак од белградска Црвена Звезда. – Ќе дадам сè од себе да ја оправдам дадената шанса и да го пренесам

Синот на Петар Наумовски потпиша за МЗТ Скопје

Синот на Петар Наумовски потпиша за МЗТ Скопје

Шампионот МЗТ Скопје Аеродром потпиша денеска договор со талентираниот Михаил Наумовски, син на еден од најдобрите македонски кошаркари на сите времиња Петар Наумовски. Седумнаесетгодишниот Михаил (205 см) дојде во редовите на македонскиот кошаркарски првак од белградска Црвена Звезда. – Ќе дадам сè од себе да ја оправдам дадената шанса и да го пренесам

Синот на Петар Наумовски потпиша за МЗТ Скопје

Синот на Петар Наумовски потпиша за МЗТ Скопје

Шампионот МЗТ Скопје Аеродром потпиша денеска договор со талентираниот Михаил Наумовски, син на еден од најдобрите македонски кошаркари на сите времиња Петар Наумовски. Седумнаесетгодишниот Михаил (205 см) дојде во редовите на македонскиот кошаркарски првак од белградска Црвена Звезда. – Ќе дадам сè од себе да ја оправдам дадената шанса и да го пренесам

Синот на Петар Наумоски потпиша за МЗТ

Синот на Петар Наумоски потпиша за МЗТ

Шампионот МЗТ Скопје Аеродром денеска потпиша договор со талентираниот Михаил Наумоски, син на еден од најдобрите македонски кошаркари на сите времиња, Петар Наумоски. Седумнаесетгодишниот Михаил (205 см) дојде во редовите на македонскиот кошаркарски првак од белградска Црвена звезда. – Ќе дадам сè од себе да ја оправдам дадената шанса и да го пренесам

Синот на Петар Наумовски потпиша за МЗТ Скопје

Синот на Петар Наумовски потпиша за МЗТ Скопје

Шампионот МЗТ Скопје Аеродром потпиша денеска договор со талентираниот Михаил Наумовски, син на еден од најдобрите македонски кошаркари на сите времиња Петар Наумовски. Седумнаесетгодишниот Михаил (205 см ) дојде во редовите на македонскиот кошаркарски првак од белградска Црвена Звезда. – Ќе дадам сè од себе да ја оправдам дадената шанса и да го пренесам

Синот на Петар Наумовски потпиша за МЗТ Скопје

Синот на Петар Наумовски потпиша за МЗТ Скопје

Шампионот МЗТ Скопје Аеродром денеска потпиша договор со талентираниот Михаил Наумовски, син на еден од најдобрите македонски кошаркари на сите времиња Петар Наумовски. Седумнаесетгодишниот Михаил (205 см) дојде во редовите на македонскиот кошаркарски првак од белградска Црвена Звезда. – Ќе дадам сè од себе да ја оправдам дадената шанса и да го пренесам

Синот на Петар Наумоски потпиша за МЗТ Скопје

Синот на Петар Наумоски потпиша за МЗТ Скопје

Шампионот МЗТ Скопје Аеродром потпиша денеска договор со талентираниот Михаил Наумоски, син на еден од најдобрите македонски кошаркари на сите времиња Петар Наумоски. Седумнаесетгодишниот Михаил (205 см) дојде во редовите на македонскиот кошаркарски првак од белградска Црвена Звезда. – Ќе дадам сè од себе да ја оправдам дадената шанса и да го пренесам

Синот на Петар Наумоски потпиша за МЗТ Скопје

Синот на Петар Наумоски потпиша за МЗТ Скопје

Екипата на МЗТ Скопје денеска се засили со младиот Наумоски Михаил (17), син на поранешниот македонски репрезентативец, Петар Наумоски. Михајло Наумоски игра на позицијата крилен центар, а оваа сезона ќе ја доигра во дресот на МЗТ Скопје УНИ Банка. Со нетрпение очекувам да се завршат сите формалности околу договорот, за да може што поскоро да го облечам

Синот на Петар Наумоски потпиша за МЗТ Скопје

Синот на Петар Наумоски потпиша за МЗТ Скопје

Еден од најталентираните млади македонски кошаркари, седумнаесетгодишниот Михаил Наумоски, е новиот кошаркар на тимот на МЗТ Скопје, потврди денеска овој клуб. Како што се наведува, помладиот син на поранешниот легендарен македонски репрезентативец Петар Наумоски во МЗТ доаѓа од белградска Црвена звезда и станува збор за крилен кошаркар кој „ги покрива