притисни ентер »

Песни за мерак вечерва во Виртуелна кафана кај Марио од Група Мерак
Песни за мерак вечерва во Виртуелна кафана кај Марио од Група Мерак

Песни за мерак вечерва во Виртуелна кафана кај Марио од Група Мерак

Марио Стојановски од Група Мерак денеска, 25ти март, среда, во 22 часот ќе отсвири со својата хармоника песни за мерак во Виртуелна кафана на неговиот Фесбук профил. „Драги мои, би сакал вечерва да ве поканам во мојата Виртуелна кафана на профилот на Фејсбук , сите заедно да уживаме во убавите македонски и балкански песни започнувајќи од 22 часот.

Песни за мерак вечерва во Виртуелна кафана кај Марио од Група Мерак

Песни за мерак вечерва во Виртуелна кафана кај Марио од Група Мерак

Марио Стојановски од Група Мерак денеска, 25ти март, среда, во 22 часот ќе отсвири со својата хармоника песни за мерак во Виртуелна кафана на неговиот Фесбук профил. „Драги мои, би сакал вечерва да ве поканам во мојата Виртуелна кафана на профилот на Фејсбук , сите заедно да уживаме во убавите македонски и балкански песни започнувајќи од 22 часот.

„Остани дома“ со Марио Стојановски:  Да уживаме во убавите македонски и балкански песни

„Остани дома“ со Марио Стојановски: Да уживаме во убавите македонски и балкански песни

Виртуелна кафана со Марио Стојановски и балкански песни. Уметниците успеваат и во ова време невреме да запеат. Така Марио Стојановски член на групата „Мерак“ кои ги препеаја познатите македонски песни Една песна, Мајка на Марика, Дојди ми Лено, Чудна жена и Бисера, вечерва преку социјалните мрежи понуди малку поинаква забава. Драги мои, би сакал вечерва

Песни за мерак во Виртуелна кафана кај Марио од „Група Мерак“

Песни за мерак во Виртуелна кафана кај Марио од „Група Мерак“

Марио Стојановски од Група Мерак денеска, 25ти март, среда, во 22 часот ќе отсвири со својата хармоника песни за мерак во Виртуелна кафана на неговиот Фесбук профил. „Драги мои, би сакал вечерва да ве поканам во мојата Виртуелна кафана на профилот на Фејсбук , сите заедно да уживаме во убавите македонски и балкански песни започнувајќи од 22 часот.

Песни за мерак вечерва во Виртуелна кафана кај Марио од Група Мерак

Песни за мерак вечерва во Виртуелна кафана кај Марио од Група Мерак

Марио Стојановски од Група Мерак денеска, 25 март, среда, во 22 часот ќе отсвири со својата хармоника песни за мерак во Виртуелна кафана на неговиот Фејсбук профил. „Драги мои, би сакал вечерва да ве поканам во мојата Виртуелна кафана на профилот на Фејсбук, сите заедно да уживаме во убавите македонски и балкански песни започнувајќи од 22 часот. Додека