притисни ентер »

 Чурлинов и Радуловиќ  гости на Општина Карпош
 Чурлинов и Радуловиќ  гости на Општина Карпош

Чурлинов и Радуловиќ гости на Општина Карпош

Македонскиот репрезентативец, Дарко Чурлинов беше гостин на градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев кој додели награди на најталентираните спортисти на општината. Стефан Богоев додели награди за најдобрите спортисти, Чурлинов и Радуловиќ , истакнати наши спортисти и надежи, беа дел од церемонијата на доделувања на награди на оваа општина од

Признанија за најуспешните ученици и професори спортисти

Признанија за најуспешните ученици и професори спортисти

На новите терени на фудбалското и кошаркарско игралиште во ООУ „Јан Амос Коменски“ денеска се одржа доделување на признанија на најуспешните ученици – спортисти во Училишните спортски лиги во ракомет, фудбал, кошарка и одбојка, а наградени беа и професори по физичко образование. На овој спортски настан присуствуваа и дел од нашите спортски легенди

Карпош ги награди најуспешните ученици-спортисти

Карпош ги награди најуспешните ученици-спортисти

Најдобрите спортисти – ученици добија еднократна парична поддршка во вредност од 8.000 денари. На новите терени на фудбалското и кошаркарско игралиште во ООУ „Јан Амос Коменски“ денеска се одржа доделување на признанија на најуспешните ученици – спортисти во Училишните спортски лиги во ракомет, фудбал, кошарка и одбојка, а наградени беа и професори

Признанија за најуспешните ученици – спортисти во Карпош

Признанија за најуспешните ученици – спортисти во Карпош

На новите терени на фудбалското и кошаркарско игралиште во ООУ „Јан Амос Коменски“ денеска се одржа доделување на признанија на најуспешните ученици – спортисти во Училишните спортски лиги во ракомет, фудбал, кошарка и одбојка, а наградени беа и професори по физичко образование. На овој спортски настан присуствуваа и дел од нашите спортски легенди

Признанија за најдобрите спортисти – ученици и наставници во општина Карпош

Признанија за најдобрите спортисти – ученици и наставници во општина Карпош

На новите терени на фудбалското и кошаркарско игралиште во ООУ „Јан Амос Коменски“ денеска се одржа доделување признанија на најуспешните ученици – спортисти во училишните спортски лиги во ракомет, фудбал, кошарка и одбојка, а наградени беа и професори по физичко образование. На овој спортски настан присуствуваа и дел од нашите спортски легенди во

Признанија за најдобрите спортисти – ученици и наставници во Општина Карпош

Признанија за најдобрите спортисти – ученици и наставници во Општина Карпош

На новите терени на фудбалското и кошаркарско игралиште во ООУ „Јан Амос Коменски“ денеска се одржа доделување на признанија на најуспешните ученици – спортисти во Училишните спортски лиги во ракомет, фудбал, кошарка и одбојка, а наградени беа и професори по физичко образование. На овој спортски настан присуствуваа и дел од нашите спортски легенди

Признанија за најдобрите спортисти – ученици и наставници во општина Карпош

Признанија за најдобрите спортисти – ученици и наставници во општина Карпош

На новите терени на фудбалското и кошаркарско игралиште во ООУ „Јан Амос Коменски“ денеска се одржа доделување признанија на најуспешните ученици – спортисти во училишните спортски лиги во ракомет, фудбал, кошарка и одбојка, а наградени беа и професори по физичко образование. На овој спортски настан присуствуваа и дел од нашите спортски легенди во

Признанија за најдобрите спортисти – ученици и наставници во општина Карпош

Признанија за најдобрите спортисти – ученици и наставници во општина Карпош

На новите терени на фудбалското и кошаркарско игралиште во ООУ „Јан Амос Коменски“ денеска се одржа доделување признанија на најуспешните ученици – спортисти во училишните спортски лиги во ракомет, фудбал, кошарка и одбојка, а наградени беа и професори по физичко образование. На овој спортски настан присуствуваа и дел од нашите спортски легенди во

Признанија за најдобрите спортисти – ученици и наставници во општина Карпош

Признанија за најдобрите спортисти – ученици и наставници во општина Карпош

На новите терени на фудбалското и кошаркарско игралиште во ООУ „Јан Амос Коменски“ денеска се одржа доделување признанија на најуспешните ученици – спортисти во училишните спортски лиги во ракомет, фудбал, кошарка и одбојка, а наградени беа и професори по физичко образование. На овој спортски настан присуствуваа и дел од нашите спортски легенди во

Доделени признанијата на најдобрите ученици – првенци на генерација од сите основни училишта во Карпош

Доделени признанијата на најдобрите ученици – првенци на генерација од сите основни училишта во Карпош

Во клуб „Фонтана“, во еко училницата на ООУ „Лазо Трповски“, денеска беа доделени признанијата на најдобрите ученици – првенци на генерација од сите основни училишта во Карпош. Станува збор за најдобрите десет ученици кои во текот на учебната година покажаа континуиран и одличен успех, интерес во повеќе области и сегменти од наставните програми. Овие