притисни ентер »

Вуков за Gol.mk: Седнувам во Порше, ама никогаш нема да го продадам Југото!
Вуков за Gol.mk: Седнувам во Порше, ама никогаш нема да го продадам Југото!

Вуков за Gol.mk: Седнувам во Порше, ама никогаш нема да го продадам Југото!

Македонскиот автомобилизам полека почнува да фаќа ритам и да се враќа во колосек, а еден од претставниците на нашата земја внатре и надвор од нашите граници е Ристо Вуков, или како што популарно го нарекуваат „Рико“. 24-годишниот возач триумфираше во Србија и со своето „Југо“ ја освои титулата, а чека на нов предизвик, тоа е настап на „Гулф 12“ трката

Наградата во Србија за Ристо Вуков како најава за Галф 12

Наградата во Србија за Ристо Вуков како најава за Галф 12

На спектакуларна свеченост кај нашиот северен сосед, македонскиот автомобилист Ристо Вуков Рико и официјално ја доби наградата за титулата освоена минатата сезона, во Отвореното првенство на Србија. Доминантната претстава на Рико не остана незабележана од организаторот на првенството на Србија, Автомобилистичката федерација на Србија, кој имаше само

Наградата во Србија како најава за Галф 12 за Вуков

Наградата во Србија како најава за Галф 12 за Вуков

На спектакуларна свеченост кај нашиот северен сосед, македонскиот автомобилист Ристо Вуков Рико и официјално ја доби наградата за титулата освоена минатата сезона, во Отвореното првенство на Србија. Доминантната претстава на Рико не остана незабележана од организаторот на првенството на Србија, Автомобилистичката федерација на Србија, кој имаше само

Наградата во Србија како најава за Галф 12 за Вуков

Наградата во Србија како најава за Галф 12 за Вуков

На спектакуларна свеченост кај нашиот северен сосед, македонскиот автомобилист Ристо Вуков Рико и официјално ја доби наградата за титулата освоена минатата сезона, во Отвореното првенство на Србија. Доминантната претстава на Рико не остана незабележана од организаторот на првенството на Србија, Автомобилистичката федерација на Србија, кој имаше само

Автомобилистот Ристо Вуков се подготвува за престижната трка „Галф 12“ во Абу Даби

Автомобилистот Ристо Вуков се подготвува за престижната трка „Галф 12“ во Абу Даби

Македонскиот автомобилист Ристо Вуков Рико и официјално ја доби наградата за титулата освоена минатата сезона, во Отвореното првенство на Србија. Доминантната претстава на Рико не остана незабележана од организаторот на првенството на Србија, Автомобилистичката федерација на Србија, кој имаше само пофални зборови за нашиот претставник. „Ова беше своевидно

Наградата во Србија како најава за Галф 12 за Вуков

Наградата во Србија како најава за Галф 12 за Вуков

На спектакуларна свеченост кај нашиот северен сосед, македонскиот автомобилист Ристо Вуков Рико и официјално ја доби наградата за титулата освоена минатата сезона, во Отвореното првенство на Србија. Доминантната претстава на Рико не остана незабележана од организаторот на првенството на Србија, Автомобилистичката федерација на Србија, кој имаше само

Вуков е подготвен за престижната трка „Галф 12 часа“ во Абу Даби

Вуков е подготвен за престижната трка „Галф 12 часа“ во Абу Даби

Mакедонскиот автомобилист Ристо Вуков-Рико и официјално ја доби наградата за титулата освоена минатата сезона, во Отвореното првенство на Србија. Доминантната претстава на Рико не остана незабележана од организаторот на првенството на Србија, Автомобилистичката федерација на Србија… „Ова беше своевидно остварување на сонот, да триумфирам во националната