притисни ентер »

Виц: Проблеми со оргазмот

Виц: Проблеми со оргазмот

Share Tweet Share Share Email Comments Оди Трпе на доктор: – Докторе, жена ми не може да постигне оргазам! – А како го правите сексот? – Епа легнуваме на левата страна, и така секој пат. – Зошто не пробате на десно? – Како така бе докторе на десно, зарем со лицето кон мама? Advertisements Share Tweet Share Share Email

Виц: Кој е таткото во куќава?

Виц: Кој е таткото во куќава?

Share Tweet Share Share Email Comments Трпе се кара со неговиот син: – По цели ноќи си со девојки цело време и цело сабајле спиеш, не си отишол на ниедно предавање! – Ама, тато. – Ш-ш-ш, замолчи! Кој е таткото овде? Ти или јас?! – И двајцата тато и двајцата. Advertisements Share Tweet Share Share Email

Виц: Адреналин на седиштето

Виц: Адреналин на седиштето

Share Tweet Share Share Email Comments Перо му ѕвони на Цветко: – Ало Цветко. Денес купив ново БМВ и кренав 300та на автопатот! – И што? Се јавуваш да се пофалиш ли?! – Не бе Цветко. Сакам да те прашам дали знаеш како се чисти адреналинот од седиштето? Advertisements Share Tweet Share Share Email

Докторе, жена ми не може да постигне оргазам!

Докторе, жена ми не може да постигне оргазам!

Оди Трпе на доктор: – Докторе, жена ми не може да постигне оргазам! – А како го правите сексот? – Епа легнуваме на левата страна, и така секој пат. – Зошто не пробате на десно? – Како така бе докторе на десно, зарем со лицето кон мама?