притисни ентер »

Женскиот оргазам трае трипати подолго од машкиот
Женскиот оргазам трае трипати подолго од машкиот

Женскиот оргазам трае трипати подолго од машкиот

Men’s Health одвои неколку интересни факти за женскиот и машкиот оргазам. Овие научни факти може да ги искористите за зачинување на сексуалниот живот. 1. Сексуалниот однос трае отприлика 17 минути Според податоците на списанието Royal Society Open Science, еден сексуален однос трае од 100 до 500 пенетрирања или во просек 17 минути и 5 секунди, пресметано

Женскиот оргазам трае трипати подолго од машкиот

Женскиот оргазам трае трипати подолго од машкиот

Men’s Health одвои неколку интересни факти за женскиот и машкиот оргазам. Овие научни факти може да ги искористите за зачинување на сексуалниот живот. 1. Сексуалниот однос трае отприлика 17 минути Според податоците на списанието Royal Society Open Science, еден сексуален однос трае од 100 до 500 пенетрирања или во просек 17 минути и 5 секунди, пресметано