притисни ентер »

Заев на Самитот „Македонија 2025“: Обезбедуваме сигурност на инвестициите со воспоставување на владеење на правото
Заев на Самитот „Македонија 2025“: Обезбедуваме сигурност на инвестициите со воспоставување на владеење на правото

Заев на Самитот „Македонија 2025“: Обезбедуваме сигурност на инвестициите со воспоставување на владеење на правото

„Владеењето на правото и борба против криминалот, корупцијата и митото, како и борбата со сивата економија се едни од нашите главни определби и приоритети. Сето ова ќе обезбеди сигурност на инвестициите. Сакам да ве уверам и вас и граѓаните дека работењето на економски план е најсериозен приоритет на Владата во структура, секако давајќи сериозно значење

Заев на Самитот „Македонија 2025": Обезбедуваме сигурност на инвестициите

Заев на Самитот „Македонија 2025": Обезбедуваме сигурност на инвестициите

Сакам да ве уверам и вас и граѓаните дека работењето на економски план е најсериозен приоритет на Владата во структура, секако давајќи сериозно значење пред се на здравствениот аспект на времето во коешто живееме, но и на интегративните процеси со ЕУ", рече претседателот на Владата Зоран Заев на панел сесијата на тема: „Светот во време на криза: Економски

Денеска официјално започна виртуелниот Самит Македонија 2025

Денеска официјално започна виртуелниот Самит Македонија 2025

Денеска официјално започна 9-то издание на Самитот Македонија2025 во хибридна/ виртуелна форма, со воведни поздравни обраќања од страна на Вера Ставроф, претседавач на Одборот на директори на Македонија2025 и Никица Мојсоска Блажевски, главен извршен директор на Македонија2025. „Ви посакувам топло добредојде на 9-то издание на Самитот Македонија2025

Заев на Самитот „Македонија 2025″: Владата нема да штеди и ќе вложува во зајакнување на технолошкиот и човечкиот потенцијал во земјата

Заев на Самитот „Македонија 2025″: Владата нема да штеди и ќе вложува во зајакнување на технолошкиот и човечкиот потенцијал во земјата

Премиерот Заев на денешната панел сесија на отворањето на Самитот на „Македонија 2025″ подвлече дека Владата, како и останатите земји во светот, е насочена кон екологијата, енергетиката, заштедата на енергијата, дигитализацијата и по надминувањето на КОВИД кризата е подготвена за брз рестарт и унапредување на реформите кои се однесуваат на администрацијата,

Денеска официјално започна виртуелниот Самит Македонија2025

Денеска официјално започна виртуелниот Самит Македонија2025

Денеска официјално започна 9-то издание на Самитот Македонија2025 во хибридна/ виртуелна форма, со воведни поздравни обраќања од страна на Вера Ставроф, претседавач на Одборот на директори на Македонија2025 и Никица Мојсоска Блажевски, главен извршен директор на Македонија2025. „Ви посакувам топло добредојде на 9-то издание на Самитот Македонија2025

Заев на Самитот „Македонија 2025″: Обезбедуваме сигурност на инвестициите со воспоставување на владеење на правото и борбата против корупцијата, Владините стратегии се за обезбедување економска сигурност на граѓаните

Заев на Самитот „Македонија 2025″: Обезбедуваме сигурност на инвестициите со воспоставување на владеење на правото и борбата против корупцијата, Владините стратегии се за обезбедување економска сигурност на граѓаните

„Владеењето на правото и борба против криминалот, корупцијата и митото, како и борбата со сивата економија се едни од нашите главни определби и приоритети. Сето ова ќе обезбеди сигурност на инвестициите. Сакам да ве уверам и вас и граѓаните дека работењето на економски план е најсериозен приоритет на Владата во структура, секако давајќи сериозно значење

ВИДЕО | Заев: Борбата со сивата економија е наш главен приоритет, тоа ќе обезбеди сигурност на инвестициите

ВИДЕО | Заев: Борбата со сивата економија е наш главен приоритет, тоа ќе обезбеди сигурност на инвестициите

Владеењето на правото и борба против криминалот, корупцијата и митото, како и борбата со сивата економија се едни од нашите главни определби и приоритети. Сето ова ќе обезбеди сигурност на инвестициите. Сакам да ве уверам и вас и граѓаните дека работењето на економски план е најсериозен приоритет на Владата во структура, секако давајќи сериозно значење

Заев на Самитот „Македонија 2025“: Владата ќе вложува во зајакнување на технолошкиот и човечкиот потенцијал

Заев на Самитот „Македонија 2025“: Владата ќе вложува во зајакнување на технолошкиот и човечкиот потенцијал

Премиерот Заев на денешната панел сесија на отворањето на Самитот на „Македонија 2025“ подвлече дека Владата, како и останатите земји во светот, е насочена кон екологијата, енергетиката, заштедата на енергијата, дигитализацијата и по надминувањето на КОВИД кризата е подготвена за брз рестарт и унапредување на реформите кои се однесуваат на администрацијата,

Денеска официјално започна виртуелниот Самит Македонија2025

Денеска официјално започна виртуелниот Самит Македонија2025

Денеска официјално започна 9-то издание на Самитот Македонија2025 во хибридна/ виртуелна форма, со воведни поздравни обраќања од страна на Вера Ставроф, претседавач на Одборот на директори на Македонија2025 и Никица Мојсоска Блажевски, главен извршен директор на Македонија2025. „Ви посакувам топло добредојде на 9-то издание на Самитот Македонија2025