притисни ентер »

Seat подготви серија ажурирања за Leon
Seat подготви серија ажурирања за Leon

Seat подготви серија ажурирања за Leon

Seat без поголема помпа го ажурираше својот модел Leon каде фокусот е ставен на ентериерот и погонската линија Seat објави серија ажурирања за Leon на средината од неговиот животен циклус, освежувајќи ја линијата на погонските единици и додавајќи нова технологија. Компактниот хечбек и караванот изгледаат исто однадвор, но сега ја отфрлаат претходно