притисни ентер »

Лекција од една жена која секој од нас треба да ја научи!

Лекција од една жена која секој од нас треба да ја научи!

Светот стана суров и денес ретко ќе видите некој некому да му укаже помош без да го познава. За жал, многумина кои минуваат по улиците не се осврнуваат на луѓето околу себе и го одвраќаат погледот доколку некому му е потребна помош. Повеќето се водат од идејата дека треба „да си ја гледаме својата работа и да не се мешаме во туѓите проблеми“. Сепак,

Лекција од една жена која секој од нас треба да ја научи!

Лекција од една жена која секој од нас треба да ја научи!

Светот стана суров и денес ретко ќе видите некој некому да му укаже помош без да го познава. За жал, многумина кои минуваат по улиците не се осврнуваат на луѓето околу себе и го одвраќаат погледот доколку некому му е потребна помош. Повеќето се водат од идејата дека треба „да си ја гледаме својата работа и да не се мешаме во туѓите проблеми“. Сепак,

Лекција од една жена која секој од нас треба да ја научи!

Лекција од една жена која секој од нас треба да ја научи!

Светот стана суров и денес ретко ќе видите некој некому да му укаже помош без да го познава. За жал, многумина кои минуваат по улиците не се осврнуваат на луѓето околу себе и го одвраќаат погледот доколку некому му е потребна помош. Повеќето се водат од идејата дека треба „да си ја гледаме својата работа и да не се мешаме во туѓите проблеми“. Сепак,