притисни ентер »

Руски научник тврди дека вонземјаните постојат, но “ние ги бараме на погрешен начин“
Руски научник тврди дека вонземјаните постојат, но “ние ги бараме на погрешен начин“

Руски научник тврди дека вонземјаните постојат, но “ние ги бараме на погрешен начин“

Руски научник тврди дека постои живот надвор од Земјата, но дека истрагите во минатото биле неуспешни поради погрешните начини на пребарување, предизвикани од несогласувања меѓу истражувачи од различни сфери. Александар Панов, главен истражувач при Институтот за истражување на нуклеарна физика на Московскиот државен универзитет, со години трага по

Руски научник тврди дека вонземјаните постојат, но “ние ги бараме на погрешен начин“

Руски научник тврди дека вонземјаните постојат, но “ние ги бараме на погрешен начин“

Руски научник тврди дека постои живот надвор од Земјата, но дека истрагите во минатото биле неуспешни поради погрешните начини на пребарување, предизвикани од несогласувања меѓу истражувачи од различни сфери. Александар Панов, главен истражувач при Институтот за истражување на нуклеарна физика на Московскиот државен универзитет, со години трага по