притисни ентер »

Диливери бојс
Диливери бојс

Диливери бојс

Балканската пролет ќе биде драматична пресметка со корупцијата, криминалот и удобните позиции на владејачките класи и владејачките опозиции т.е. корупцијата како безбедносно прашање. Пишува Гордан Георгиев Изборите на Косово и победата на опозицијата во една релативно чиста и фер кампања (под голем притисок на странски набљудувачи секако) упатуваат

Диливери бојс

Диливери бојс

Балканската пролет ќе биде драматична пресметка со корупцијата, криминалот и удобните позиции на владејачките класи и владејачките опозиции т.е. корупцијата како безбедносно прашање Изборите на Косово и победата на опозицијата во една релативно чиста и фер кампања (под голем притисок на странски набљудувачи секако) упатуваат на можен почеток на некаква

Гордан Георгиев за Дојче веле: Диливери бојс

Гордан Георгиев за Дојче веле: Диливери бојс

Балканскава претпоставена пролет добива други, различни атрибути од онаа арапската. Насилството полека станува луксуз на Балканот, особено по влегувањето на Црна Гора, Албанија, а сега и Македонија во НАТО. Хибридните закани се присутни и ќе опстојат како такви, но овојпат се чини дека американската шепа повторно и засилено влегува во џбуновите полни

Диливери бојс

Диливери бојс

Балканската пролет ќе биде драматична пресметка со корупцијата, криминалот и удобните позиции на владејачките класи и владејачките опозиции т.е. корупцијата како безбедносно прашање. Пишува Гордан Георгиев Изборите на Косово и победата на опозицијата во една релативно чиста и фер кампања (под голем притисок на странски набљудувачи секако) упатуваат