притисни ентер »

Живеела во сиромаштија, а денес е еден од најпопуларните модели на светот: Погледнете како некогаш изгледала 88-годишната Кармен
Живеела во сиромаштија, а денес е еден од најпопуларните модели на светот: Погледнете како некогаш изгледала 88-годишната Кармен

Живеела во сиромаштија, а денес е еден од најпопуларните модели на светот: Погледнете како некогаш изгледала 88-годишната Кармен

Кармен Дел Орефиче има 88 години и е еден од најпопуларните модели на светот. Со манекенство се занимава од својата 14-та година, а учествувала и во првите снимања за популарниот Вог. Нејзината природна убавина и харизма го освоиле модниот свет и бројните фотографи. Кармен е ќерка на балерина и музичар. Живеела во исклучително сиромашно, уметничко