притисни ентер »

Пријатели со поранешниот или не?
Пријатели со поранешниот или не?

Пријатели со поранешниот или не?

Во секоја врска, секој партнер има свои пријатели, но неретко се случува голем дел од тие луѓе да станат заеднички пријатели. Воопшто не е чудно ако пријателите на вашиот партнер ви станат блиски вас, или пак вашите нему. Но, што откако врската ќе „пукне“? Кој го „положува правото“ над заедничките пријатели? Постои ли црвена линија во односите која