притисни ентер »

Кичевчаните Спасен Сиљаноски и Дамјан Стојаноски со нов видео спот и дует за „Славчо и Иванчо“
Кичевчаните Спасен Сиљаноски и Дамјан Стојаноски со нов видео спот и дует за „Славчо и Иванчо“

Кичевчаните Спасен Сиљаноски и Дамјан Стојаноски со нов видео спот и дует за „Славчо и Иванчо“

Денес премиерно во етер излезе долго очекуваниот видео спот на кичевчаните Спасен Сиљаноски и Дамјан Стојаноски за препеаниот хит „Славчо и Иванчо“. Маестралниот видео запис е дело на АРТ Продукција, продуцентот Љупчо Соколовски. Карактеристично во спотот е оригиналноста на синчето на Спасен – Арсениј Сиљаноски кој за прв пат излегува во своја улога,