притисни ентер »

Конечно: Samsung го реши најголемиот проблем со камерите на S10 уредите!
Конечно: Samsung го реши најголемиот проблем со камерите на S10 уредите!

Конечно: Samsung го реши најголемиот проблем со камерите на S10 уредите!

Galaxy S10 уредите се несоменено едни од најдобрите уреди на пазарот со најмоќни спецификации и одлични камери. Но, една одлука која Samsung ја имаше донесено во однос на камерите ги остави корисниците разочарани.. барем досега... Станува збор за Live Focus функцијата, верзијата на Samsung за Portrait Mode, со која S10 и S10 Plus ги користат главните

Samsung Galaxy S10 Plus е најомилениот смартфон за 2019 година: Ова е целата листа!

Samsung Galaxy S10 Plus е најомилениот смартфон за 2019 година: Ова е целата листа!

Има низа одлични смартфони на пазарот, особено во последните неколку години, но само дел од нив се фаворити меѓу корисниците... Се разбира, на првото место успеа да се најде само еден уред, а тоа е... Galaxy S10 Plus! Како мало потсетување, станува збор за најголемиот уред во новата S10 серија на Samsung, кој се најде на првото место со 24% од вкупните

Samsung сè уште не кажува кога ќе го понуди Galaxy Fold

Samsung сè уште не кажува кога ќе го понуди Galaxy Fold

Речиси е средината на јуни, но Samsung сè уште не објави кога ќе продолжи со продажбата на паметниот телефон со дисплеј на преклоп, Galaxy Fold. Потсетуваме дека уште пред да започнат продажбите во крајот на април некои од тест примероците, до кои дојдоа медиумите, покажаа фатални дефекти во дисплејот, што ја принуди компанијата да ја одложи продажбата,

Samsung сè уште не кажува кога ќе го понуди Galaxy Fold

Samsung сè уште не кажува кога ќе го понуди Galaxy Fold

Речиси е средината на јуни, но Samsung сè уште не објави кога ќе продолжи со продажбата на паметниот телефон со дисплеј на преклоп, Galaxy Fold. Потсетуваме дека уште пред да започнат продажбите во крајот на април некои од тест примероците, до кои дојдоа медиумите, покажаа фатални дефекти во дисплејот, што ја принуди компанијата да ја одложи продажбата,

Samsung ќе ја најави новата дата за продажба на Galaxy Fold во неделите што следат

Samsung ќе ја најави новата дата за продажба на Galaxy Fold во неделите што следат

Ова се добри вести за овој револуционерен уред кој не беше спомнат повеќе од месец дена Samsung Galaxy Fold, уредот кој ја претставува иднината на преносните уреди и кој го чекавме неколку години, конечно беше претставен на крајот од февруари во Сан Франциско за време на претставувањето на Galaxy S10 телефоните. Овој телефон се претвора во мал таблет

Ова е новиот Samsung Galaxy Note 10 Pro

Ова е новиот Samsung Galaxy Note 10 Pro

Познатиот технолошки дојавувач @ОnLeaks го објави првите рендери на новиот Samsung Galaxy Note 10 Pro модел. Рендерите покажуваат дека телефонот е сличен на она што претходно беше забележано на основниот Samsung Galaxy Note 10. Разликата е во punch-hole отворот за камерата кој се наоѓа во центарот, спроти отворот кој е сместен во горниот десен агол

Познат капацитетот на брзото полнење на Samsung Galaxy Note 10 Pro

Познат капацитетот на брзото полнење на Samsung Galaxy Note 10 Pro

Samsung Mobile планира да го зголеми капацитетот на брзото полнење на претстојниот врвен фаблет Samsung Galaxy Note 10 Pro кој ќе биде подобар од претходната генерација, но скокот нема да биде преголем како што првично се очекуваше. Според најновите информации фаблетот Samsung Galaxy Note 10 Pro ќе има капацитет на брзо полнење со моќност од 25W на

Samsung може да го претстави Galaxy Note 10 на 10-ти август

Samsung може да го претстави Galaxy Note 10 на 10-ти август

Минатата година, Samsung го претстави Galaxy Note 9 на 9 август, а сега се очекува дека следната генерација во серијата Galaxy Note ќе дебитира во истиот месец. Информациите од Јужна Кореја дури укажуваат на точниот датум, имено на 10-ти август. Можно е да се поврзе со бројката во серијата и не е случајно дека Samsung може да го избере тој ден. Се

Samsung може да го претстави Galaxy Note 10 на 10-ти август

Samsung може да го претстави Galaxy Note 10 на 10-ти август

Минатата година, Samsung го претстави Galaxy Note 9 на 9 август, а сега се очекува дека следната генерација во серијата Galaxy Note ќе дебитира во истиот месец. Информациите од Јужна Кореја дури укажуваат на точниот датум, имено на 10-ти август. Можно е да се поврзе со бројката во серијата и не е случајно дека Samsung може да го избере тој ден. Се

Како ќе изгледа новиот Samsung Galaxy Note10 Pro?

Како ќе изгледа новиот Samsung Galaxy Note10 Pro?

Познатиот дојавувач во светот на технологијата @OnLeaks ги објави првите рендери за новиот Samsung Galaxy Note10 Pro.. Рендерите покажуваат дека смартфонот е сличен на она што претходно беше видено на основниот модел Samsung Galaxy Note10. Разликата е во punch-hole отворот за камера што се наоѓа во средината, за разлика од отворот сместен во горниот