притисни ентер »

Гордан Николов назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури
Гордан Николов назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури

Гордан Николов назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури

Директорот на Музејот на Република Северна Македонија, Гордан Николов, е назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури од страна на директорката на Форумот, Андреја Рихтер. Република Северна Македонија е членка на Форумот од самото негово основање, а Гордан Николов во својство на претставник на нашата држава е член на програмскиот колегиум

Гордан Николов назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури

Гордан Николов назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури

Директорот на Музејот на Република Северна Македонија Гордан Николов е назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури. – Николов е назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури поради исклучителниот и скапоцен придонес за препознатливоста на установата и воспоставувањето на меѓусебни врски меѓу словенските култури, соопшти Музејот

Директорот на Музејот на Северна Македонија стана амбасадор…

Директорот на Музејот на Северна Македонија стана амбасадор…

Директорот на Музејот на Република Северна Македонија Гордан Николов е назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури. – Николов е назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури поради исклучителниот и скапоцен придонес за препознатливоста на установата и воспоставувањето на меѓусебни врски меѓу словенските култури, соопшти Музејот

Гордан Николов назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури

Гордан Николов назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури

Директорот на Музејот на Република Северна Македонија, Гордан Николов, е назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури од страна на директорката на Форумот, Андреја Рихтер. Република Северна Македонија е членка на форумот од самото негово основање, а Гордан Николов во својство на претставник на нашата држава е член на програмскиот колегиум

Гордан Николов назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури

Гордан Николов назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури

Директорот на Музејот на Република Северна Македонија Гордан Николов е назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури. – Николов е назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури поради исклучителниот и скапоцен придонес за препознатливоста на установата и воспоставувањето на меѓусебни врски меѓу словенските култури, соопшти Музејот

Гордан Николов назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури

Гордан Николов назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури

Директорот на Музејот на Република Северна Македонија Гордан Николов е назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури. – Николов е назначен за амбасадор на Форумот на словенските култури поради исклучителниот и скапоцен придонес за препознатливоста на установата и воспоставувањето на меѓусебни врски меѓу словенските култури, соопшти Музејот