притисни ентер »

Фатен штипјанец осомничен за извршена кражба
Фатен штипјанец осомничен за извршена кражба

Фатен штипјанец осомничен за извршена кражба

Полициски службеници од Полициската станица Штип , вчера во 10:15 часот во Штип, го лишиле од слобода Д.М.(33) од Штип поради основано сомнение дека е сторител на кривично дело кражба. Полициски службеници од Полициската станица Штип , вчера во 10:15 часот во Штип, го лишиле од слобода Д.М.(33) од Штип поради основано сомнение дека е сторител на кривично

Приведен крадец од Штип

Приведен крадец од Штип

Приведен крадец од Штип На 22.06.2022 во 10.15 часот во Штип, полициски службеници од Полициската станица Штип го лишиле од слобода Д.М.(33) од Штип поради основано сомнение дека е сторител на кривично дело по член 235 и член 236 од Кривичниот законик. По целосно документирање на случајот ќе биде поднесен соодветен поднесок.

Приведен крадец од Штип

Приведен крадец од Штип

На 22.06.2022 во 10.15 часот во Штип, полициски службеници од Полициската станица Штип го лишиле од слобода Д.М.(33) од Штип поради основано сомнение дека е сторител на кривично дело по член 235 и член 236 од Кривичниот законик. По целосно документирање на случајот ќе биде поднесен соодветен поднесок.

Приведен крадец од Штип

Приведен крадец од Штип

На 22.06.2022 во 10.15 часот во Штип, полициски службеници од Полициската станица Штип го лишиле од слобода Д.М.(33) од Штип поради основано сомнение дека е сторител на кривично дело по член 235 и член 236 од Кривичниот законик. По целосно документирање на случајот ќе биде поднесен соодветен поднесок.

Приведен штипјанец поради сомнение за кражба

Приведен штипјанец поради сомнение за кражба

Полициски службеници од Полициската станица Штип , вчера во 10:15 часот во Штип, го лишиле од слобода Д.М.(33) од Штип поради основано сомнение дека е сторител на кривично дело кражба. Како што информираат од МВР по целосно документирање на случајот, против лицето ќе биде поднесен соодветен поднесок.

Приведен штипјанец поради сомнение за кражба

Приведен штипјанец поради сомнение за кражба

Полициски службеници од Полициската станица Штип , вчера во 10:15 часот во Штип, го лишиле од слобода Д.М.(33) од Штип поради основано сомнение дека е сторител на кривично дело кражба. Како што информираат од МВР по целосно документирање на случајот, против лицето ќе биде поднесен соодветен поднесок.

Приведен крадец од Штип

Приведен крадец од Штип

На 22.06.2022 во 10.15 часот во Штип, полициски службеници од Полициската станица Штип го лишиле од слобода Д.М.(33) од Штип поради основано сомнение дека е сторител на кривично дело по член 235 и член 236 од Кривичниот законик. По целосно документирање на случајот ќе биде поднесен соодветен поднесок.

Приведен штипјанец поради сомнение за кражба

Приведен штипјанец поради сомнение за кражба

Полициски службеници од Полициската станица Штип , вчера во 10:15 часот во Штип, го лишиле од слобода Д.М.(33) од Штип поради основано сомнение дека е сторител на кривично дело кражба. Скопје, 23 јуни 2022 (МИА) – Полициски службеници од Полициската станица Штип , вчера во 10:15 часот во Штип, го лишиле од слобода Д.М.(33) од Штип поради основано сомнение

Приведен крадец од Штип

Приведен крадец од Штип

На 22.06.2022 во 10.15 часот во Штип, полициски службеници од Полициската станица Штип го лишиле од слобода Д.М.(33) од Штип поради основано сомнение дека е сторител на кривично дело по член 235 и член 236 од Кривичниот законик. По целосно документирање на случајот ќе биде поднесен соодветен поднесок.