притисни ентер »

Највозрасниот активен џудист во светот има 78 години
Највозрасниот активен џудист во светот има 78 години

Највозрасниот активен џудист во светот има 78 години

Српскиот џудист Вук Рашовиќ има најдолга натпреварувачка кариера на планетата, 14 пати бил светски и седум пати европски шампион во џудо. Но, тој има 78 години и нема намера да застане. – Секој ден тренирам. За мене, тоа е и навика и забава… Но, никогаш не ми е тешко, нагласува Рашовиќ. Тој вели дека не е ригорозен во однос на исхраната и сака да јаде

Највозрасниот активен џудист во светот има 78 години

Највозрасниот активен џудист во светот има 78 години

Српскиот џудист Вук Рашовиќ има најдолга натпреварувачка кариера на планетата, 14 пати бил светски и седум пати европски шампион во џудо. Но, тој има 78 години и нема намера да застане. – Секој ден тренирам. За мене, тоа е и навика и забава… Но, никогаш не ми е тешко, нагласува Рашовиќ. Тој вели дека не е ригорозен во однос на исхраната и сака да јаде

Највозрасниот активен џудист во светот има 78 години

Највозрасниот активен џудист во светот има 78 години

Српскиот џудист Вук Рашовиќ има најдолга натпреварувачка кариера на планетата, 14 пати бил светски и седум пати европски шампион во џудо. Но, тој има 78 години и нема намера да застане. – Секој ден тренирам. За мене, тоа е и навика и забава… Но, никогаш не ми е тешко, нагласува Рашовиќ. Тој вели дека не е ригорозен во однос на исхраната и сака да

Србин со 78 години е највозрасниот активен џудист во светот

Србин со 78 години е највозрасниот активен џудист во светот

Српскиот џудист Вук Рашовиќ има најдолга натпреварувачка кариера на планетата, 14 пати бил светски и седум пати европски шампион во џудо. Но, тој има 78 години и нема намера да застане. – Секој ден тренирам. За мене, тоа е и навика и забава… Но, никогаш не ми е тешко – нагласува Рашовиќ. Тој вели дека не е ригорозен во однос на исхраната и сака да

Највозрасниот активен џудист во светот има 78 години

Највозрасниот активен џудист во светот има 78 години

Српскиот џудист Вук Рашовиќ има најдолга натпреварувачка кариера на планетата, 14 пати бил светски и седум пати европски шампион во џудо. Но, тој има 78 години и нема намера да застане. – Секој ден тренирам. За мене, тоа е и навика и забава… Но, никогаш не ми е тешко, нагласува Рашовиќ. Тој вели дека не е ригорозен во однос на исхраната и сака да јаде