притисни ентер »

Македонија пред крстопатот на ЕУ
Македонија пред крстопатот на ЕУ

Македонија пред крстопатот на ЕУ

ЕУ е на пат да западне во „стапица на идентитетската политика“. Ова пред неколку години го тврдеше поранешниот потпретседател на Европската комисија, холандскиот социјалдемократ Франс Тимерман, изразувајќи загриженост дека за првпат по три децении европскиот пројект „ризикува да се насука“. Македонија, преку идентитетскиот спор што и се наметнува,

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европската инвестициска банка одобри заем од 10,3 милиони евра за Контролата на летање на Црна Гора и Србија за подобрување на квалитетот на воздушниот сообраќај во регионот, јави дописничката на МИА од Брисел. Ова го соопшти денеска Европската инвестициска банка, објаснувајќи дека коридорите што ги контролира оваа служба на контрола на летање е клучна

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европската инвестициска банка одобри заем од 10,3 милиони евра за Контролата на летање на Црна Гора и Србија за подобрување на квалитетот на воздушниот сообраќај во регионот, јави дописничката на МИА од Брисел. Ова го соопшти денеска Европската инвестициска банка, објаснувајќи дека коридорите што ги контролира оваа служба на контрола на летање е клучна

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европската инвестициска банка одобри заем од 10,3 милиони евра за Контролата на летање на Црна Гора и Србија за подобрување на квалитетот на воздушниот сообраќај во регионот, јави дописничката на МИА од Брисел. Ова го соопшти денеска Европската инвестициска банка, објаснувајќи дека коридорите што ги контролира оваа служба на контрола на летање е клучна

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Белгија – Европската инвестициска банка одобри заем од 10,3 милиони евра за Контролата на летање на Црна Гора и Србија за подобрување на квалитетот на воздушниот сообраќај во регионот, јави дописничката на МИА од Брисел. Ова го соопшти денеска Европската инвестициска банка, објаснувајќи дека коридорите што ги контролира оваа служба на контрола на летање

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европската инвестициска банка одобри заем од 10,3 милиони евра за Контролата на летање на Црна Гора и Србија за подобрување на квалитетот на воздушниот сообраќај во регионот. Ова го соопшти денеска Европската инвестициска банка, објаснувајќи дека коридорите што ги контролира оваа служба на контрола на летање е клучна за целиот Западен Балкан. Со овие

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европската инвестициска банка одобри заем од 10,3 милиони евра за Контролата на летање на Црна Гора и Србија за подобрување на квалитетот на воздушниот сообраќај во регионот, јави дописничката на МИА од Брисел. Ова го соопшти денеска Европската инвестициска банка, објаснувајќи дека коридорите што ги контролира оваа служба на контрола на летање е клучна

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европската инвестициска банка одобри заем од 10,3 милиони евра за Контролата на летање на Црна Гора и Србија за подобрување на квалитетот на воздушниот сообраќај во регионот, јави дописничката на МИА од Брисел. Ова го соопшти денеска Европската инвестициска банка, објаснувајќи дека коридорите што ги контролира оваа служба на контрола на летање е клучна

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европската инвестициска банка одобри заем од 10,3 милиони евра за Контролата на летање на Црна Гора и Србија за подобрување на квалитетот на воздушниот сообраќај во регионот, јави дописничката на МИА од Брисел. Ова го соопшти денеска Европската инвестициска банка, објаснувајќи дека коридорите што ги контролира оваа служба на контрола на летање е клучна

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европски заем од 10 милиони евра за Србија и Црна Гора за воздушниот сообраќај

Европската инвестициска банка одобри заем од 10,3 милиони евра за Контролата на летање на Црна Гора и Србија за подобрување на квалитетот на воздушниот сообраќај во регионот. Ова го соопшти денеска Европската инвестициска банка, објаснувајќи дека коридорите што ги контролира оваа служба на контрола на летање е клучна за целиот Западен Балкан. Со овие