притисни ентер »

Пари Сен Жермен: Мбапе донираше 27.000 фунти за потрага по пилотот на Сала
Пари Сен Жермен: Мбапе донираше 27.000 фунти за потрага по пилотот на Сала

Пари Сен Жермен: Мбапе донираше 27.000 фунти за потрага по пилотот на Сала

Фудбалерот на Пари Сен Жермен, Килијан Мбапе донираше 27 илјади фунти како помош во потрагата по пилотот Дејвид Иботсон кој исчезна по падот на неговиот авион во Англискиот канал вечерта на 21 јануари кога загина фудбалерот Емилијано Сала. Иботсон и Сала патуваа од Нант кон Кардиф кога авионот исчезна од радарските екрани. По завршување на неуспешната

Мбапе донираше 27.000 фунти за продолжување на потрагата по исчезнатиот пилот

Мбапе донираше 27.000 фунти за продолжување на потрагата по исчезнатиот пилот

Французинот Килиан Мбапе донираше 27.000 фунти како помош за продолжување на потрагата по пилотот Дејвид Иботсон, кој исчезна заедно со сега веќе пронајдениот Емилијано Сала. Иботсон и Сала патуваа од Нант кон Кардиф, кога авионот исчезна од радарот и беше пронајден на дното на океанот по неколку дена. Фудбалерот на сличен начин, со донирани средства

Нов хуман гест од страна на Мбапе

Нов хуман гест од страна на Мбапе

Ѕвездата на Пари Сен Жермен, Килијан Мбапе донираше 27 илјади фунти како помош во потрагата по пилотот Дејвид Иботсон кој исчезна по падот на неговиот авион во Ламанш во несреќата во кога загина и фудбалерот Емилијано Сала. Иботсон и Сала патуваа од Нант кон Кардиф кога авионот исчезна од радарските екрани. По завршување на неуспешната акцијата за

Мбапе донираше пари за пронаоѓање на пилотот Иботсон

Мбапе донираше пари за пронаоѓање на пилотот Иботсон

Фудбалерот на Пари Сен Жермен, Килијан Мбапе донираше 27 илјади фунти како помош во потрагата по пилотот Дејвид Иботсон кој исчезна по падот на неговиот авион во Англискиот канал вечерта на 21 јануари кога загина фудбалерот Емилијано Сала. Иботсон и Сала патуваа од Нант кон Кардиф кога авионот исчезна од радарските екрани. По завршување на неуспешната

Мбапе донираше пари за пронаоѓање на пилотот Иботсон

Мбапе донираше пари за пронаоѓање на пилотот Иботсон

Фудбалерот на Пари Сен Жермен, Килијан Мбапе донираше 27 илјади фунти како помош во потрагата по пилотот Дејвид Иботсон кој исчезна по падот на неговиот авион во Англискиот канал вечерта на 21 јануари кога загина фудбалерот Емилијано Сала. Иботсон и Сала патуваа од Нант кон Кардиф кога авионот исчезна од радарските екрани. По завршување на неуспешната

Мпабе со донација од 27 илјади фунти за пронаоѓање на пилотот на авионот со Сала

Мпабе со донација од 27 илјади фунти за пронаоѓање на пилотот на авионот со Сала

Фудбалерот на Пари Сен Жермен, Килијан Мбапе донираше 27 илјади фунти како помош во потрагата по пилотот Дејвид Иботсон кој исчезна по падот на неговиот авион во Англискиот канал вечерта на 21 јануари кога загина фудбалерот Емилијано Сала. Иботсон и Сала патуваа од Нант кон Кардиф кога авионот исчезна од радарските екрани. По завршување на неуспешната

Мбапе донираше пари за пронаоѓање на пилотот кој го управуваше авионот на Сала

Мбапе донираше пари за пронаоѓање на пилотот кој го управуваше авионот на Сала

Мбапе донираше пари за пронаоѓање на пилотот кој го управуваше авионот на Сала Ѕвездата на Пари Сен Жермен, Килијан Мбапе донираше 27 илјади фунти како помош во потрагата по пилотот Дејвид Иботсон кој исчезна по падот на неговиот авион во Ламанш во несреќата во кога загина и фудбалерот Емилијано Сала. Иботсон и Сала патуваа од Нант кон Кардиф кога

Хуман гест на Мбапе,  донираше 30.000 евра во потрагата по пилотот Иботсон

Хуман гест на Мбапе, донираше 30.000 евра во потрагата по пилотот Иботсон

Килијан Мбапе повторно со хуман гест, донираше нови 30.000 евра , сега во потрагата по исчезнатиот пилот Дејвид Иботсон кој заедно со Емилијано Сала леташе од Нант до Кардиф . Мбапе претходно донираше 30.000 евра во приватната потрага по Емилијано Сала, откако беше идентификувано неговото тело, репрезентативецот на Франција донираше нови средства под

Мбапе донираше пари за пронаоѓање на пилотот кој го управуваше авионот на Сала

Мбапе донираше пари за пронаоѓање на пилотот кој го управуваше авионот на Сала

Ѕвездата на Пари Сен Жермен, Килијан Мбапе донираше 27 илјади фунти како помош во потрагата по пилотот Дејвид Иботсон кој исчезна по падот на неговиот авион во Ламанш во несреќата во кога загина и фудбалерот Емилијано Сала. Иботсон и Сала патуваа од Нант кон Кардиф кога авионот исчезна од радарските екрани. По завршување на неуспешната акцијата за

Мбапе донираше пари за пронаоѓање на пилотот Иботсон

Мбапе донираше пари за пронаоѓање на пилотот Иботсон

Фудбалерот на Пари Сен Жермен, Килијан Мбапе донираше 27 илјади фунти како помош во потрагата по пилотот Дејвид Иботсон кој исчезна по падот на неговиот авион во Англискиот канал вечерта на 21 јануари кога загина фудбалерот Емилијано Сала. Иботсон и Сала патуваа од Нант кон Кардиф кога авионот исчезна од радарските екрани. По завршување на неуспешната