притисни ентер »

Затворен наплатниот пункт за вода во Сарај
Затворен наплатниот пункт за вода во Сарај

Затворен наплатниот пункт за вода во Сарај

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека пунктот за наплата во Општина Сарај, лоциран спроти училиштето, од денеска, 16 август не е во функција. Корисниците ќе можат да ги извршуваат сите услуги на ЈП Водовод и канализација - Скопје на наплатните места во дирекцијата на претпријатието oд 7.30 до 19 часот секој работен ден. ЈП Водовод и канализација-Скопје

Жителите на Сарај сметки за вода ќе плаќаат во Центар

Жителите на Сарај сметки за вода ќе плаќаат во Центар

Пунктот за наплата во Општина Сарај, лоциран наспроти училиштето, од денеска нема да работи, информира ЈП Водовод и канализација. – Корисниците ќе можат да ги извршуваат сите услуги на ЈП Водовод и канализација – Скопје на наплатните места во дирекцијата на претпријатието oд 7.30 до 19 часот секој работен ден. За новата локација на пунктот за наплата

Жителите на Сарај сметки за вода ќе плаќаат во Центар, затворен е пуктот во Општината

Жителите на Сарај сметки за вода ќе плаќаат во Центар, затворен е пуктот во Општината

Пунктот за наплата во Општина Сарај, лоциран наспроти училиштето, од денеска нема да работи, информира ЈП Водовод и канализација. – Корисниците ќе можат да ги извршуваат сите услуги на ЈП Водовод и канализација – Скопје на наплатните места во дирекцијата на претпријатието oд 7.30 до 19 часот секој работен ден. За новата локација на пунктот за наплата

Пунктот за наплата на вода во Општина Сарај од денеска не е во фунскција

Пунктот за наплата на вода во Општина Сарај од денеска не е во фунскција

ЈП Водовод и канализација Скопје, ги известува граѓаните дека пунктот за наплата во Општина Сарај (лоциран наспроти училиштето), од денеска 16.08.2019 година не е во функција. Корисниците ќе можат да ги извршуваат сите услуги на ЈП Водовод и канализација - Скопје на наплатните места во дирекцијата на претпријатието oд 7:30 до 19 часот секој работен