притисни ентер »

Карлеуша ја уништи: Ти си едно „му“, никогаш нема да успееш во оваа професија
Карлеуша ја уништи: Ти си едно „му“, никогаш нема да успееш во оваа професија

Карлеуша ја уништи: Ти си едно „му“, никогаш нема да успееш во оваа професија

ИЗВОР Скопје24 | ноември 10, 2019 Во последната емисија на „Ѕвездите на Гранд“ настапуваше и Анѓела Танасковиќ која со изведбата на „Видовдан“ предизвика многу емоции во бекстејџ. Меѓутоа, членовите на жирито не беа задоволни од нејзината интерпретација, посебно Јелена Карлеуша која пред камерите упати тешки зборови на кандидатката. „Девојката е музикална,но

Карлеуша пак претерува: Изгледаше како тeлe во шарена врата

Карлеуша пак претерува: Изгледаше како тeлe во шарена врата

Меѓутоа, членовите на жирито не беа задоволни од нејзината интерпретација, посебно Јелена Карлеуша која пред камерите упати тешки зборови на кандидатката. Девојката е музикална,но го погреши изборот на песни. Таа е талентирана,но не е искусна, коментираше жирито. Толку неточно. Беше една Џејла која со таков глас направи хаос. Вие ги копирате кандидатите

Карлеуша уште еднаш претера: „Изгледаше како теле во шарена врата“

Карлеуша уште еднаш претера: „Изгледаше како теле во шарена врата“

Меѓутоа, членовите на жирито не беа задоволни од нејзината интерпретација, посебно Јелена Карлеуша која пред камерите упати тешки зборови на кандидатката. „Девојката е музикална,но го погреши изборот на песни. Таа е талентирана,но не е искусна“ коментираше жирито. „Толку неточно. Беше една Џејла која со таков глас направи хаос. Вие ги копирате кандидатите

Карлеуша ја „уништи“ кандидатката во „Ѕвездите на Гранд“: „Изгледаше како теле во шарена врата“

Карлеуша ја „уништи“ кандидатката во „Ѕвездите на Гранд“: „Изгледаше како теле во шарена врата“

Карлеуша ја „уништи“ кандидатката во „Ѕвездите на Гранд“: „Изгледаше како теле во шарена врата“ (ВИДЕО) Во последната емисија на „Ѕвездите на Гранд“ настапуваше и Анѓела Танасковиќ која со изведбата на „Видовдан“ предизвика многу емоции во бекстејџ. Меѓутоа, членовите на жирито не беа задоволни од нејзината интерпретација, посебно Јелена Карлеуша која

Карлеуша ја „уништи“ кандидатката во „Ѕвездите на Гранд“: „Изгледаше како теле во шарена врата“

Карлеуша ја „уништи“ кандидатката во „Ѕвездите на Гранд“: „Изгледаше како теле во шарена врата“

Во последната емисија на „Ѕвездите на Гранд“ настапуваше и Анѓела Танасковиќ која со изведбата на „Видовдан“ предизвика многу емоции во бекстејџ. Меѓутоа, членовите на жирито не беа задоволни од нејзината интерпретација, посебно Јелена Карлеуша која пред камерите упати тешки зборови на кандидатката. „Девојката е музикална,но го погреши изборот на песни