притисни ентер »

Грчки пратеник го искина Преспанскиот договор при собраниска седница
Грчки пратеник го искина Преспанскиот договор при собраниска седница

Грчки пратеник го искина Преспанскиот договор при собраниска седница

Денеска во грчкиот парламент беше искинат Договорот од Преспа кој беше потпишан од страна на Македонија и Грција, а по што Македонија го смени името на државата. Документот беше скинат од страна на пратеникот Кирјакос Велопулос од Хеленик Солушн, кој на овој начин изрази негодување за случувањата околу прашањето за Северна Македонија. „Нашиот проблем

Грчки пратеник при седница го скина Преспанскиот договор

Грчки пратеник при седница го скина Преспанскиот договор

Денеска во грчкиот парламент беше искинат Договорот од Преспа кој беше потпишан од страна на Македонија и Грција, а по што Македонија го смени името на државата. Документот беше скинат од страна на пратеникот Кирјакос Велопулос од Хеленик Солушн, кој на овој начин изрази негодување за случувањата околу прашањето за Северна Македонија. „Нашиот проблем

Грчки пратеник го искина Преспанскиот договор од говорницата во собранието

Грчки пратеник го искина Преспанскиот договор од говорницата во собранието

Лидерот на десничарско-националистичка партија „Грчко решение“, Кирјакос Велопулос од говорницата во грчкиот парламент искина лист со Договорот од Преспа. „Ова е договорот од Преспа, ако имаше пристојна национална патриотска општествена влада, ова ќе го направеше овде“, нагласи Киријакос Велопулос, пренесува „Репортер.гр“. Тој натаму рече и дека не

ГРЧКИ ПРАТЕНИК ГО ИСКИНА ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА:  Oбвини дека Македонија го прекршила договореното

ГРЧКИ ПРАТЕНИК ГО ИСКИНА ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА: Oбвини дека Македонија го прекршила договореното

Добивај вести на Viber Грчкиот пратеник  Кирјакос Велопулос го искина Преспанскиот договор од говорницата во Собранието. Лидерот на десничарско-националистичка партија „Грчко решение“, Велопулос од говорницата во грчкиот парламент искина лист со Договорот од Преспа. „Ова е договорот од Преспа, ако имаше пристојна национална патриотска општествена влада,

Драма во грчкиот парламент: Пратеник го скина Преспанскиот договор

Драма во грчкиот парламент: Пратеник го скина Преспанскиот договор

Денеска во грчкиот парламент беше искинат Договорот од Преспа кој беше потпишан од страна на Македонија и Грција, а по што Македонија го смени името на државата. Документот беше скинат од страна на пратеникот Кирјакос Велопулос од Хеленик Солушн, кој на овој начин изрази негодување за случувањата околу прашањето за Северна Македонија. „Нашиот проблем

Грчки пратеник го искина Преспанскиот договор од говорницата во собранието

Грчки пратеник го искина Преспанскиот договор од говорницата во собранието

Лидерот на десничарско-националистичка партија „Грчко решение“, Кирјакос Велопулос од говорницата во грчкиот парламент искина лист со Договорот од Преспа. „Ова е договорот од Преспа, ако имаше пристојна национална патриотска општествена влада, ова ќе го направеше овде“, нагласи Киријакос Велопулос, пренесува „Репортер.гр“. Тој натаму рече и дека не

Грчки пратеник го искина Договорот од Преспа: Нема јужна или северна, Македонија е една и тоа е Грција

Грчки пратеник го искина Договорот од Преспа: Нема јужна или северна, Македонија е една и тоа е Грција

Ова е Договорот од Преспа. Ако постоеше кредибилна, национална, патриотска, општествена, народна грчка Влада ќе го стореше ова, рече лидерот на десничарско-националистичка партија Грчко решение Кирјакос Велопулос од говорницата на Парламентот и го искина листот со Договорот од Преспа, јави дописничката на МИА од Атина. На денешната седница во Парламентот

ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР ИСКИНАТ ВО ГРЧКИОТ ПАРЛАМЕНТ: Не постои ни северна, ни јужна, постои една Македонија и таа е грчка

ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР ИСКИНАТ ВО ГРЧКИОТ ПАРЛАМЕНТ: Не постои ни северна, ни јужна, постои една Македонија и таа е грчка

Ова е Договорот од Преспа. Ако постоеше кредибилна, национална, патриотска, општествена, народна грчка Влада ќе го стореше ова, рече лидерот на десничарско-националистичка партија Грчко решение Кирјакос Велопулос од говорницата на Парламентот и го искина листот со Договорот од Преспа, јави дописничката на МИА од Атина. На денешната седница во Парламентот

ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР ИСКИНАТ ВО ГРЧКИОТ ПАРЛАМЕНТ: Не постои ни северна, ни јужна, постои една Македонија и таа е грчка

ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР ИСКИНАТ ВО ГРЧКИОТ ПАРЛАМЕНТ: Не постои ни северна, ни јужна, постои една Македонија и таа е грчка

Ова е Договорот од Преспа. Ако постоеше кредибилна, национална, патриотска, општествена, народна грчка Влада ќе го стореше ова, рече лидерот на десничарско-националистичка партија Грчко решение Кирјакос Велопулос од говорницата на Парламентот и го искина листот со Договорот од Преспа, јави дописничката на МИА од Атина. На денешната седница во Парламентот

Грчки пратеник го скина Преспанскиот договор: Денес донесете ги меморандумите за да гласаме сите против нив

Грчки пратеник го скина Преспанскиот договор: Денес донесете ги меморандумите за да гласаме сите против нив

4NEWS 4NEWS Барај Барај Грчки пратеник го скина Преспанскиот договор: Денес донесете ги меморандумите за да гласаме сите против нив Автор: Деск 4NEWS.MK 15/05/2024 17:20 Денеска во грчкиот парламент беше искинат Договорот од Преспа кој беше потпишан од страна на Македонија и Грција, а по што Македонија го смени името на државата. Документот беше скинат