притисни ентер »

Џеф Безос ќе ги награди соработниците со 100 милиони долари
Џеф Безос ќе ги награди соработниците со 100 милиони долари

Џеф Безос ќе ги награди соработниците со 100 милиони долари

Џеф Безос, најбогатиот човек на светот, изјави дека планира да им исплати 100 милиони долари на соработникот од Си Ен Ен, Ван Џонс и шпанскиот кувар Хозе Андрес. Тој им порача дека со парите можат да прават што сакаат. "Можат да ги дадат парите во добротворни цели. Можат да ги поделат. Сѐ зависи од нив" , рекол Безос откако се вратил од вселената.

Џеф безос со по 100 милиони долари ќе награди соработник на Си-ен-ен и шпански готвач

Џеф безос со по 100 милиони долари ќе награди соработник на Си-ен-ен и шпански готвач

Џеф Безос, најбогатиот човек на светот и основач на „Амазон“, изјави дека планира со по 100 милиони долари да ги награди соработникот на Си-ен-ен, Ван Џонс и шпанскиот готвач Хозе Андреас. Порача дека со парите ќе можат да прават што сакаат. „Ќе можат парите да ги дадат на добротворни друштва. Ќе може да го поделат богатството. Сѐ зависи од нив“, рече

Безос даде 100 милиони долари на готвач и контроверзен новинар

Безос даде 100 милиони долари на готвач и контроверзен новинар

Милијардерот Џеф Безос во вторникот објави дека ќе издвои огромна сума пари за две лица: контроверзниот водител на Си-Ен-Ен Вен Џонс и славниот готвач Хозе Андрес. Тие ќе добијат 100 милиони долари кои потоа ќе ги донираат во добротворни цели. На конференцијата што се одржа по неговото патување во вселената, Безос го претстави својот нов проект – „Наградата

Безос подели 100 милиони на готвач и контроверзен водител, интернетот го „линчуваше“

Безос подели 100 милиони на готвач и контроверзен водител, интернетот го „линчуваше“

Милијардерот Џеф Безос во вторникот објави дека ќе издвои огромна сума пари за две лица: контроверзниот водител на Си-Ен-Ен Вен Џонс и славниот готвач Хозе Андрес. Тие ќе добијат 100 милиони долари кои потоа ќе ги донираат во добротворни цели. На конференцијата што се одржа по неговото патување во вселената, Безос го претстави својот нов проект – „Наградата