притисни ентер »

iPhone 12 само во Франција ќе пристигнува со слушалки
iPhone 12 само во Франција ќе пристигнува со слушалки

iPhone 12 само во Франција ќе пристигнува со слушалки

Во една земја, и покрај најавите на Apple, слушалките ќе доаѓаат во пакет iPhone 12 моделите. на официјалното претставување, Apple објави дека новите модели на iPhone 12 нема да доаѓаат со слушалки и полнач, што предизвика многу незадоволство кај корисниците, но им даде и на ривалите добра шанса да ги имаат за што да им се „фатат“. Во Франција, сепак,

iPhone 12 само во Франција ќе пристигнува со слушалки

iPhone 12 само во Франција ќе пристигнува со слушалки

Во една земја, и покрај најавите на Apple, слушалките ќе доаѓаат во пакет iPhone 12 моделите. на официјалното претставување, Apple објави дека новите модели на iPhone 12 нема да доаѓаат со слушалки и полнач, што предизвика многу незадоволство кај корисниците, но им даде и на ривалите добра шанса да ги имаат за што да им се „фатат“. Во Франција, сепак,

Само во една земја iPhone 12 мора да се продава со слушалки

Само во една земја iPhone 12 мора да се продава со слушалки

Во една земја, и покрај најавите на Apple, слушалките ќе доаѓаат во пакет со уред iPhone 12. Имено, на официјалното претставување, Apple објави дека новите модели на iPhone 12 нема да доаѓаат со слушалки и полнач, што предизвика многу незадоволство кај корисниците, но им даде и на ривалите добра шанса да ги имаат за што да им се „фатат“. Во Франција,

Во една земја Apple ќе мора да го продава новиот iPhone 12 со слушалки...

Во една земја Apple ќе мора да го продава новиот iPhone 12 со слушалки...

Имено, на официјалното претставување, Apple најави дека новите iPhone 12 модели нема да пристигнат со слушалки и полнач, што предизвика доста негодувања кај корисниците. Сепак, љубителите на Apple во Франција нема потреба да се грижат за тоа, затоа што според тамошен закон, новиот iPhone 12 ќе мора да се продава заедно со слушалки. Имено, француските