притисни ентер »

Филипче демантира: Не реков дека се консултирам со Тодоров, туку со друг поранешен министер за здравство
Филипче демантира: Не реков дека се консултирам со Тодоров, туку со друг поранешен министер за здравство

Филипче демантира: Не реков дека се консултирам со Тодоров, туку со друг поранешен министер за здравство

Министерот за здравство Венко Филипче ја демантира информацијата на медиумите каде по неговото гостување во ТВ Сител на емисијата Детектор напишаа дека секојдневно се консултира со поранешниот министер за здравство Никола Тодоров. „Ја демантирам инфорацијата на медиумот Плус Инфо кој по моето гостување во ТВ Сител на емисијата Детектор напиша дека

Филипче нема од кого, па совети добивал од адвокатот НИКОЛА ТОДОРОВ

Филипче нема од кого, па совети добивал од адвокатот НИКОЛА ТОДОРОВ

Во рамките на Комисијата за заразни болести има експерти и луѓе кои со години работат таму и за кои не знам каква им е политичката определба, изјави министерот за здравство Венко Филипче откако му беше поставено прашањето зошто опозициската ВМРО-ДПМНЕ го обвинува дека одбива да го користи знаењето на лекарите блиски до оваа партија. – Мораме да го

Филипче со демант: Не реков дека се консултирам со Тодоров туку со друг поранешен министер за здравство

Филипче со демант: Не реков дека се консултирам со Тодоров туку со друг поранешен министер за здравство

Министерот за здравство Венко Филипче ја демантира информацијата на медиумите каде по неговото гостување во ТВ Сител на емисијата Детектор напишаа дека секојдневно се консултира со поранешниот министер за здравство Никола Тодоров. „Ја демантирам инфорацијата на медиумот Плус Инфо кој по моето гостување во ТВ Сител на емисијата Детектор напиша дека

Филипче нема од кого, па совети добивал од адвокатот НИКОЛА ТОДОРОВ

Филипче нема од кого, па совети добивал од адвокатот НИКОЛА ТОДОРОВ

Во рамките на Комисијата за заразни болести има експерти и луѓе кои со години работат таму и за кои не знам каква им е политичката определба, изјави министерот за здравство Венко Филипче откако му беше поставено прашањето зошто опозициската ВМРО-ДПМНЕ го обвинува дека одбива да го користи знаењето на лекарите блиски до оваа партија. – Мораме да го

ФИЛИПЧЕ ДЕМАНТИРА: Не реков дека се консултирам со Тодоров, туку со поранешен министер – мислев на Данаиловски

ФИЛИПЧЕ ДЕМАНТИРА: Не реков дека се консултирам со Тодоров, туку со поранешен министер – мислев на Данаиловски

Министерот за здравство Венко Филипче ја демантира информацијата на медиумите каде по неговото гостување во ТВ Сител на емисијата Детектор напишаа дека секојдневно се консултира со поранешниот министер за здравство Никола Тодоров. „Ја демантирам инфорацијата на медиумот Плус Инфо кој по моето гостување во ТВ Сител на емисијата Детектор напиша дека

ФИЛИПЧЕ ДЕМАНТИРА: Не реков дека се консултирам со Тодоров, туку со поранешен кинистер – мислев на Данаиловски

ФИЛИПЧЕ ДЕМАНТИРА: Не реков дека се консултирам со Тодоров, туку со поранешен кинистер – мислев на Данаиловски

Министерот за здравство Венко Филипче ја демантира информацијата на медиумите каде по неговото гостување во ТВ Сител на емисијата Детектор напишаа дека секојдневно се консултира со поранешниот министер за здравство Никола Тодоров. „Ја демантирам инфорацијата на медиумот Плус Инфо кој по моето гостување во ТВ Сител на емисијата Детектор напиша дека

Филипче со демант: Не реков дека се консултирам со Тодоров туку со друг поранешен министер за здравство

Филипче со демант: Не реков дека се консултирам со Тодоров туку со друг поранешен министер за здравство

Филипче со демант: Не реков дека се консултирам со Тодоров туку со друг поранешен министер за здравство Министерот за здравство Венко Филипче ја демантира информацијата на медиумите каде по неговото гостување во ТВ Сител на емисијата Детектор напишаа дека секојдневно се консултира со поранешниот министер за здравство Никола Тодоров. „Ја демантирам

Филипче: Секојдневно сум во комуникација и се советувам со Никола Тодоров

Филипче: Секојдневно сум во комуникација и се советувам со Никола Тодоров

Во рамките на Комисијата за заразни болести има експерти и луѓе кои со години работат таму и за кои не знам каква им е политичката определба, рече министерот за здравство Венко Филипче, во гостувањето во емисијата „Детектор“ на ТВ Сител, откако му беше поставено прашањето зошто опозицициckта ВМРО-ДПМНЕ го обвинува дека одбива да го користи знаењето

Филипче: Секојдневно се консултирам со Никола Тодоров

Филипче: Секојдневно се консултирам со Никола Тодоров

Во рамките на Комисијата за заразни болести има експерти и луѓе кои со години работат таму и за кои не знам каква им е политичката определба, рече министерот за здравство Венко Филипче, во гостувањето во емисијата „Детектор“, откако му беше поставено прашањето зошто опозициската ВМРО-ДПМНЕ го обвинува дека одбива да го користи знаењето на лекарите

„Министерот за смрт“ веќе не е тоа, Филипче секој ден се слуша со Тодоров

„Министерот за смрт“ веќе не е тоа, Филипче секој ден се слуша со Тодоров

„Министерот за смрт“ веќе не е тоа, Филипче секој ден се слуша со Тодоров Кога СДСМ беше во опозиција не штедеше навреди и жесток говор на омраза кон тогашниот министер за здравство, Никола Тодоров. Најморбидна етикета која му ја залепија беше “министер за смрт“. Но, денес тоа не важи. Тодоров веќе за нив не е “министер за смрт“, туку експерт кој им