притисни ентер »

Како ќе се извлече овој камионџија? Навигацијата го однела во тесна уличка, па сега се обидува да излезе од замката
Како ќе се извлече овој камионџија? Навигацијата го однела во тесна уличка, па сега се обидува да излезе од замката

Како ќе се извлече овој камионџија? Навигацијата го однела во тесна уличка, па сега се обидува да излезе од замката

Како ќе се извлече овој камионџија? Навигацијата го однела во тесна уличка, па сега се обидува да излезе од замката Сарајлиите кои утрово во близната на Католичкиот богословски факултет забелажале чудна сцена, биле сведоци на истата. Големиот камион заглавил во тесна уличка и веќе подолго време се обидува да излезе од таа замка. Како што пишуваат од

Како ќе се извлече овој камионџија? Навигацијата го однела во тесна уличка, па сега се обидува да излезе од замката

Како ќе се извлече овој камионџија? Навигацијата го однела во тесна уличка, па сега се обидува да излезе од замката

Сарајлиите кои утрово во близната на Католичкиот богословски факултет забелажале чудна сцена, биле сведоци на истата. Големиот камион заглавил во тесна уличка и веќе подолго време се обидува да излезе од таа замка. Како што пишуваат од “Klix“, камионот во оваа тесна уличка го навела навигацијата. Камионот останал заглавен помеѓу станбените згради и

Како ќе се извлече? Камионџијата навигацијата го однела во тесна уличка па сега се обидува да излезе од замката

Како ќе се извлече? Камионџијата навигацијата го однела во тесна уличка па сега се обидува да излезе од замката

Сарајлиите кои утрово во близната на Католичкиот богословски факултет забелажале чудна сцена, биле сведоци на истата. Големиот камион заглавил во тесна уличка и веќе подолго време се обидува да излезе од таа замка. Како што пишуваат од “Klix“, камионот во оваа тесна уличка го навела навигацијата. Камионот останал заглавен помеѓу станбените згради и