притисни ентер »

Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив
Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив

Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив

Турски театар-Скопје ќе ги одбележи седум децении постоење во 2020-та на сцената на Театар Комедија, каде што работи во изминатите неколку години, затоа што објектот што за овој ансамбл се гради пет години во близина на Железничката станица е карабина и далеку од конечна реализација. Според в.д. директорката Несрин Таир, неопходно е да се среди фасадата

Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив

Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив

Турски театар-Скопје ќе ги одбележи седум децении постоење во 2020-та на сцената на Театар Комедија, каде што работи во изминатите неколку години,  затоа што објектот што за овој ансамбл се гради пет години во близина на Железничката станица е карабина и далеку од конечна реализација. Според в.д. директорката Несрин Таир, неопходно е да се среди фасадата

НЕБИТЕН ЗА СДСМ И ДУИ: За Турскиот театар, почнат во 2015, нема пари за фасада и покрив

НЕБИТЕН ЗА СДСМ И ДУИ: За Турскиот театар, почнат во 2015, нема пари за фасада и покрив

Турски театар-Скопје ќе ги одбележи седум децении постоење во 2020-та на сцената на Театар Комедија, каде што работи во изминатите неколку години,  затоа што објектот што за овој ансамбл се гради пет години во близина на Железничката станица е карабина и далеку од конечна реализација. Според в.д. директорката Несрин Таир, неопходно е да се среди фасадата

Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив

Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив

Турски театар-Скопје ќе ги одбележи седум децении постоење во 2020-та на сцената на Театар Комедија, каде што работи во изминатите неколку години,  затоа што објектот што за овој ансамбл се гради пет години во близина на Железничката станица е карабина и далеку од конечна реализација. Скопје, 14 јануари 2020 (МИА) – Турски театар-Скопје ќе ги одбележи

Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив

Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив

Турски театар-Скопје ќе ги одбележи седум децении постоење во 2020-та на сцената на Театар Комедија, каде што работи во изминатите неколку години, затоа што објектот што за овој ансамбл се гради пет години во близина на Железничката станица е карабина и далеку од конечна реализација. Според в.д. директорката Несрин Таир, неопходно е да се среди фасадата

Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив

Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив

– Турски театар-Скопје ќе ги одбележи седум децении постоење во 2020-та на сцената на Театар Комедија, каде што работи во изминатите неколку години,  затоа што објектот што за овој ансамбл се гради пет години во близина на Железничката станица е карабина и далеку од конечна реализација. Според в.д. директорката Несрин Таир, неопходно е да се среди