притисни ентер »

Шпанската ракета Миура 1 треба да биде лансирана до крајот на годинава
Шпанската ракета Миура 1 треба да биде лансирана до крајот на годинава

Шпанската ракета Миура 1 треба да биде лансирана до крајот на годинава

Шпанската компанија PLD Space објави дека успешно ги завршила статичките тестови на својата ракета. Тоа е голем успех, кој е кулминација на 11 години напорна работа и кој го отвора патот за лансирање на ракетата Миура 1 пред крајот на оваа година. Тоа е ракета која може да се користи повеќе од еднаш. It hasn’t been easy, but 11 years later, the dream

Шпанската ракета Миура 1 треба да биде лансирана до крајот на годинава

Шпанската ракета Миура 1 треба да биде лансирана до крајот на годинава

Шпанската компанија PLD Space објави дека успешно ги завршила статичките тестови на својата ракета. Тоа е голем успех, кој е кулминација на 11 години напорна работа и кој го отвора… Текстот ВИДЕО: Шпанската ракета Миура 1 треба да биде лансирана до крајот на годинава е превземен од USB.mk . The post ВИДЕО: Шпанската ракета Миура 1 треба да биде лансирана

Шпанската ракета Миура 1 треба да биде лансирана до крајот на годинава

Шпанската ракета Миура 1 треба да биде лансирана до крајот на годинава

Шпанската компанија PLD Space објави дека успешно ги завршила статичките тестови на својата ракета. Добивај вести на вибер Тоа е голем успех, кој е кулминација на 11 години напорна работа и кој го отвора патот за лансирање на ракетата Миура 1 пред крајот на оваа година. Тоа е ракета која може да се користи повеќе од еднаш. It hasn’t been easy, but

Во Шпанија успешен тест на вселенската ракета „Миура 1“

Во Шпанија успешен тест на вселенската ракета „Миура 1“

Мадрид, 19 септември 2022 (МИА) – Шпанската компанија „ПЛД Спејс“ објави дека успешно ги завршила статичките тестови на својата нова ракета. Тоа е голем успех и плод на 11 години напорна работа што го отвора патот за лансирање на ракетата „Миура 1“ до крајот на оваа година. Леталото може да се користи повеќе од еднаш. Тестот на аеродромот во Теруел