притисни ентер »

Кратете ја косата во зависност од нејзината должина
Кратете ја косата во зависност од нејзината должина

Кратете ја косата во зависност од нејзината должина

Ако сакате да имате убава, негувана коса, важно е да знаете колку често треба да ги кратите краевите. Еве што ве советуваат фризерите. Во зависност од квалитетот на вашата коса, зависно од тоа колку често ја фенирате, фарбате, користите пегла за коса и слично, времето помеѓу шишање може да варира. Ако сакате само да ги обновите оштетените краеви, доволно

Колку пати лошо завршило: 6 правила до кои треба да се држите кога ќе правите шишки!

Колку пати лошо завршило: 6 правила до кои треба да се држите кога ќе правите шишки!

Шишките се еден од најризичните одлуки кои може да ги донесете кога одите на фризер. Кога е во прашање замислата и планот за вашата следна фризура нормално е да се подготвите, но можете ли да замислите полошо сценарио од она кога влегувате во фризерскиот салон со фотографија од тоа како сакате да изгледате и од заминувањето со изглед кој воопшто не

Колку пати лошо завршило: 6 правила до кои треба да се држите кога ќе правите шишки!

Колку пати лошо завршило: 6 правила до кои треба да се држите кога ќе правите шишки!

Шишките се еден од најризичните одлуки кои може да ги донесете - кога е во прашање шишањето. Кога е во прашање замислата и планот за вашата следна фризура нормално е да се подготвите, но можете ли да замислите полошо сценарио од она кога влегувате во фризерскиот салон со фотографија од тоа како сакате да изгледате и од заминувањето со изглед кој воопшто