притисни ентер »

GOOGLE ПОДГОТВУВА НОВА ФУНКЦИЈА: Батеријата на смартфоните ќе трае подолго
GOOGLE ПОДГОТВУВА НОВА ФУНКЦИЈА: Батеријата на смартфоните ќе трае подолго

GOOGLE ПОДГОТВУВА НОВА ФУНКЦИЈА: Батеријата на смартфоните ќе трае подолго

Google конечно одлучи дека ќе работи на нова функција која ќе го продолжи траењето на батеријата на мобилните телефони. Веројатно е дека од компанијата веќе бараат нов начин како да го продолжат траењето на батеријата. Екраните на повеќето нови уреди имаат фрекфенција на освежување од 90 Hz, некои дури од 120 Hz. Ова е дополнителен пpитиcoк за траењето

Батеријата на смартфоните ќе трае подолго – Google подготвува нова функција

Батеријата на смартфоните ќе трае подолго – Google подготвува нова функција

Google конечно одлучи дека ќе работи на нова функција која ќе го продолжи траењето на батеријата на мобилните телефони. Веројатно е дека од компанијата веќе бараат нов начин како да го продолжат траењето на батеријата. Екраните на повеќето нови уреди имаат фрекфенција на освежување од 90 Hz, некои дури од 120 Hz. Ова е дополнителен притисок за траењето