притисни ентер »

Кралот Чарлс го откри својот прв портрет по крунисувањето
Кралот Чарлс го откри својот прв портрет по крунисувањето

Кралот Чарлс го откри својот прв портрет по крунисувањето

Британскиот крал Чарлс III во вторникот го откри својот прв официјален портрет по неговото крунисување минатиот мај. Маслото на платно на уметникот Џонатан Јео го прикажува Чарлс на позадината на живописни црвени нијанси во униформата на воената единица на велшката гарда и со пеперутка преку неговото рамо. „Како пеперутката што ја насликав како лебди

Кралот Чарлс го откри својот прв портрет по крунисувањето

Кралот Чарлс го откри својот прв портрет по крунисувањето

Британскиот крал Чарлс III во вторникот го откри својот прв официјален портрет по неговото крунисување минатиот мај. Маслото на платно на уметникот Џонатан Јео го прикажува Чарлс на позадината на живописни црвени нијанси во униформата на воената единица на велшката гарда и со пеперутка преку неговото рамо. „Како пеперутката што ја насликав како лебди

ФОТО+ВИДЕО | Кралот Чарлс Трети го откри својот прв портрет по крунисувањето

ФОТО+ВИДЕО | Кралот Чарлс Трети го откри својот прв портрет по крунисувањето

Британскиот крал Чарлс Трети вчера го откри својот прв официјален портрет по неговото крунисување минатиот мај. Маслото на платно на уметникот Џонатан Јео го прикажува Чарлс на позадината на живописни црвени нијанси во униформата на воената единица на велшката гарда со пеперутка преку неговото рамо. Портретот, откриен во Бакингемската палата, бил нарачан

Кралот Чарлс го откри својот прв портрет по крунисувањето

Кралот Чарлс го откри својот прв портрет по крунисувањето

Британскиот крал Чарлс III во вторникот го откри својот прв официјален портрет по неговото крунисување минатиот мај. Маслото на платно на уметникот Џонатан Јео го прикажува Чарлс на позадината на живописни црвени нијанси во униформата на воената единица на велшката гарда и со пеперутка преку неговото рамо. „Како пеперутката што ја насликав како лебди

Првиот портрет на Чарлс како крал предизвикаа реакции

Првиот портрет на Чарлс како крал предизвикаа реакции

Кралот Чарлс Трети во вторникот го откри првиот завршен официјален портрет на себе по неговото крунисување – впечатлив црвен приказ на британскиот монарх во униформа. Маслото на платно од 230 см на 165,5 см  е насликано од Џонатан Јео, кој претходно ја прикажа сопругата на Чарлс Камила во 2014 година и неговиот татко, принцот Филип, во 2008 година

Кралот Чарлс Трети го откри својот прв портрет од крунисувањето: За едни е морничав, за други е модерен

Кралот Чарлс Трети го откри својот прв портрет од крунисувањето: За едни е морничав, за други е модерен

Британскиот крал Чарлс Трети вчера го откри својот прв официјален портрет од неговото крунисување кое се случи минатиот мај. Масло на платно од уметникот Џонатан Јео го прикажува Чарлс III на позадина со живописни црвени нијанси, во униформа на воената единица на велшката гарда, со пеперутка над рамото. „ Налик на пеперутката што ја насликав како лебди

Кралот Чарлс го откри својот прв портрет по крунисувањето

Кралот Чарлс го откри својот прв портрет по крунисувањето

Британскиот крал Чарлс III во вторникот го откри својот прв официјален портрет по неговото крунисување минатиот мај. Маслото на платно на уметникот Џонатан Јео го прикажува Чарлс на позадината на живописни црвени нијанси во униформата на воената единица на велшката гарда и со пеперутка преку неговото рамо. „Како пеперутката што ја насликав како лебди

Првиот официјален портрет на Чарлс како крал

Првиот официјален портрет на Чарлс како крал

Кралот Чарлс Трети во вторникот го откри првиот завршен официјален портрет на себе по неговото крунисување – впечатлив црвен приказ на британскиот монарх во униформа. Маслото на платно од 230 см на 165,5 см е насликано од Џонатан Јео, кој претходно ја прикажа сопругата на Чарлс Камила во 2014 година и неговиот татко, принцот Филип, во 2008 година.

Првиот официјален портрет на Чарлс како крал предизвикаа реакции

Првиот официјален портрет на Чарлс како крал предизвикаа реакции

Кралот Чарлс Трети во вторникот го откри првиот завршен официјален портрет на себе по неговото крунисување – впечатлив црвен приказ на британскиот монарх во униформа. Маслото на платно од 230 см на 165,5 см е насликано од Џонатан Јео, кој претходно ја прикажа сопругата на Чарлс Камила во 2014 година и неговиот татко, принцот Филип, во 2008 година.

Кралот Чарлс го откри својот прв портрет по крунисувањето

Кралот Чарлс го откри својот прв портрет по крунисувањето

Британскиот крал Чарлс III во вторникот тој го откри својот прв официјален портрет по неговото крунисување минатиот мај. Маслото на платно на уметникот Џонатан Јео го прикажува Чарлс на позадината на живописни црвени нијанси во униформата на воената единица на велшката гарда и со пеперутка преку неговото рамо. „Како пеперутката што ја насликав како